Sparle si soparle, 16.08.2021

duminică, 15 august 2021
  • Din pură „gargară electorală”, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu anunță că dorește un nou regulament al parcărilor din Râmnic, uitând probabil că... și el a contribuit din plin în consiliul local la adoptarea actualului regulament. Tot dintr-o „memorie scurtă”, individul a omis să spună vâlcenilor cum s-a opus în consiliul local oricăror inițiative ale primarului Mircia Gutău de construire de locuri de parcare în Râmnicu Vâlcea sau de contractare de împrumuturi pentru amenajarea de parcări supraetajate în zonele critice ale orașului. Râmnicenii pot să ierte „faptele” lui Virgil Pîrvulescu, dar suntem siguri că nu vor uita și îl vor taxa ca atare!

 

  • Conform Curții de Conturi, Primăria comunei Sinești nu calculat accesorii până la data de 31 decembrie 2019 pentru creanțe ale bugetului local din perioada 2013-2018, în sumă totală de 10.000 euro, acestea calculându-se doar până la finele anului în care s-au înregistrat ca debite. La data de 31 decembrie 2019, existau obligații de plată neachitate, de către persoane fizice și juridice în sumă totală de 11.000 euro pentru care s-a prescris dreptul organului fiscal de a cere executarea silită. Pentru acestea au fost calculate accesorii în sumă de 1000 euro. Măsurile luate operativ de conducerea Primăria comunei Sinești pentru înlăturarea deficiențelor constatate: au fost înregistrate în evidența contabilă și fiscală, accesoriile calculate până la 31 decembrie 2019 în sumă totală de 10.000 euro, pentru creanțe ale bugetului local din perioada 2013-2018.

 

  • Fosta prefectă din perioada 2004-2006, Anuţa Handolescu, a avut pe facebook o reacție extrem de vehementă la adresa premierului Florin Cîțu: „De ce nu l-aş vota niciodată pe Florin Cîțu (doar pentru prietenii cunoscători!). Ce naşte din pisică şoareci mănâncă - pentru vecinii de pe Calea lui Traian - vă amintiţi de magazinul Elegant. Prost ai fost, prost ai rămas - pentru fanii de generaţie Cîțu - cum ziceaţi? Băiat deştept, dar vagabond! Cine fură azi un ou, mâine o să fure un bou - pentru prietenii care îi admiră cariera bancară (ce zice de el BNR?). Şi uitarea îşi are rostul ei - pentru cei de vârsta mea 60+ care ne amintim nepermis de bine prostiile făcute acum vreo 50 de ani! Nu mai scriu (am uitat proverbele!), dar prietenilor, ce ziceţi, îl mai susţineţi?”

 

  • Buican ii scutura scamele de la sacou lui Citu prin intermediul unui ziarist de casa, care a aruncat marea „bomba” ca deputatul valcean s-ar fi intalnit cu premierul intr-o carciuma de pe varianta municipiului Ramnicu Valcea. De fapt, in stilul oportunist care l-a consacrat, Buican a simtit in narile de dinozaur politic mirosul infrangerii lui Ludovic Orban si acum vrea sa o dea la intors, folosindu-se, iata, si de ziaristul de partid care-i canta osanale si suge la greu, atat de la oile galbene, cat si de la cele rosii (pe filiera Dragasani – de unde a incasat zeci de mii de euro in ultimii ani ILEGAL – si unde procurorii vor poposi in curand sa analizeze proiectele cu finantare europeana, asa cum a fost si cazul APAVIL!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe