Sparle si soparle, 12.08.2021

miercuri, 11 august 2021
  • Președintele Tribunalului Vâlcea, Adrian Gheorghiță, a încasat anul trecut, sub formă de salarii, suma totală de 2,4 miliarde de lei vechi, plus 500 milioane de lei vechi de la Consiliul Superior al Magistraturii, pe când soția lui a ridicat suma 1,3 miliarde de lei vechi din calitatea de consilier juridic la SC Chimcomplex SA. Conform declarației de avere, familia Gheorghiță are la mai multe bănci suma de circa 3,8 miliarde de lei vechi. Deși deține acest „purcoi de bani”, Adrian Gheorghiță nu posedă decât un apartament... de 80 mp în Râmnicu Vâlcea cumpărat în anul 2003 și trei mașini „second hand”. În declarația de interese, Adrian Gheorghiță mai menționează că este fericitul posesor al celor 975 de acțiuni la SIF Oltenia și mai deține calitatea de membru al Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit.

 

  • Potrivit Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, în comuna Slătioara, timpul a sculptat cu răbdare, piramide înalte de zeci de metri şi şanţuri adânci, creând un considerabil monument pentru orga eternităţii. Aici pe meleagurile Olteniei de sub Munte turiştii iubitori de frumos pot urmări fascinaţi spectacolul creat de natură. Dacă te afli în zonă îţi poţi „condimenta” traseul vizitând şi Biserica din Viorești sau strada Olari din Horezu aflată la 10 km de Slătioara. Meşterii ceramişti îşi etalează mândrii operele iar turiştii pot pleca acasă cu frumoase amintiri din ceramică. Piramidele de la Slătioara sunt o rezervație naturală întinsă pe 10,50 hectare în Măgura Slătioarei, pe teritoriul administrativ al comunelor Slătioara și Stroești. Formaţiunile ocupă 10,5 hectare şi au apărut în urma eroziunii solului şi acţiunilor repetate ale aerului şi apei.

 

  • Un om de afaceri abonat la contracte publice de milioane de euro trage pe nas la greu. Droguri si femei cumparate din banii valcenilor platiti pe utilitati! Drogurile sunt asigurate pe filiera Y....! Si cand te gandesti ca manivela asta pozeaza in mare domn! Bleah!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe