Senator Claudia Mihaela Banu, propunere legislativă privind reglementarea pescuitului!

duminică, 8 august 2021

 

Ultima inițiativă din sesiunea parlamentară ce tocmai s-a încheiat, a fost cea pentru susținerea unui nou proiect de lege, inițiat de colegii deputați PNL, Bogdan Bola şi Alexandru Kocsis, un proiect ambiţios şi binevenit pentru habitatele acvatice, resursele acvatice și pescarii din ţara noastră.

Legea de față este un punct de plecare sănătos pentru viitorul pescăriei românești, un punct de reîntoarcere la natură și oameni, la echilibru şi decenţă ȋn exploatare. Refacerea habitatelor acvatice, reglementarea pescuitului şi dezvoltarea comunităților tradiționale de pescari, pedepsirea aspră a braconajului, programe de conservare și refacere a populațiilor sălbatice de pești sunt doar câteva din îmbunătăţirile pe care proiectul susţinut le propune.

Suntem obligați, ca aleși în Parlamentul României, să elaborăm legi care să protejeze habitatele naturale şi fauna, dar în același timp, să protejăm și oamenii care trăiesc din exploatarea sustenabilă a acestora. Ca senator, susțin și promovez proiecte de lege care să protejeze oamenii și natura.

Senator Claudia Mihaela Banu,

Prim-vicepreședinte PNL Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe