Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea organizează cursuri postliceale pentru calificările profesionale: asistent medical generalist și asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare

marți, 3 august 2021

Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea, la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, organizează cursuri postliceale pentru calificările profesionale Asistent medical generalist (28 locuri - buget) și Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare (28 locuri - buget).
În anul școlar 2021-2022, Școala Postliceală Sanitară își deschide porțile pentru cei care doresc să păstreze, cultive și să recupereze darul însemnat al sănătății, fiind îndrumați pe această cale de o bună echipă de cadre didactice: profesori și specialiști consacrați în domeniul curriculei: medici, asistenți medicali, psihologi și biologi. Formarea teoretică și practică se desfășoară pe parcursul a trei ani atât în cadrul școlii, cât și în stagii de pregătire practică în instituțiile de profil medical partenere.
Școala Postliceală Sanitară din cadrul Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Nicolae a fost înființată și autorizată de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4525 din 7.08.2017. În luna mai 2021 au fost realizate procedurile de acreditare a celor două calificări profesionale, urmând ca în scurt timp să fie emis și ordinul ministrului.
Vă așteptăm să vă alăturați demersului nostru de a sluji lui Dumnezeu, fiind aproape de semenii în suferință, lucrând împreună nu numai pentru mântuirea sau vindecarea sufletului, ci și a trupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe