Primăria Râmnicu Vâlcea promite oportunități pentru tineri!

duminică, 15 august 2021

 

În urma proiectului Opportunity Fair declarăm că acesta a reprezentat un succes pe toate planurile, nu numai că a atras noi doritori de a se alătura luptei noastre pentru binele elevilor, ci a și deschis noi drumuri pentru demersuri ce pun în prim plan tinerii din întregul oraș.

Reamintim ca la invitația partenerilor noștri Primăria Râmnicu Vâlcea a fost reprezentată de Viceprimarul municipiului, Andrei Gheorghiu, care și-a exprimat interesul pentru problemele tinerilor vâlceni propunând realizarea unui focus grup cu toate organizațiile, unde sa fie discutate nevoile tinerilor și unde orice organizație poate semnala într-un mod transparent problemele cu care se confruntă, putând fi astfel găsite soluții prielnice pentru tinerii din orașul nostru. AVE susține această inițiativă, iar în data de 14.08.2021 a trimis către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea o listă cu organizațiile din județ, întocmai pentru a manifesta necesitatea reală a acestui demers. Totodată, la nivel discursiv, reprezentantul municipalității a promis acordarea întregii susțineri pentru propunerile tinerilor și asociațiilor prezente la eveniment, lucru ce cu siguranță ne încântă pe toți, dacă se va îndeplini. De asemenea, s-a mai discutat despre crearea diferitelor Hub-uri pentru tineri, modernizarea și dotarea școlilor din municipiu, dar și propunerea de realizare a unor noi proiecte pilot la nivel educațional precum introducerea în școlile din municipiu a materialelor igienico-sanitare pentru fete.

Sperăm ca toate aceste discuții benefice să nu rămână doar la stadiul de vorbe și să se concretizeze cât mai curand, iar elevii și tinerii vâlceni să reprezinte cu adevărat o prioritate pentru autoritățile locale.

Pe această cale, apreciem initiațiva autorităților și subliniem că suntem întotdeauna deschiși la dialog cu toți decidenții publici în interesul elevilor și tinerilor vâlceni. Sperăm ca aceștia în cauză vor fi constanți în respectarea promisiunilor, iar discuția din cadrul Opportnuity Fair va deveni realitatea viitorului apropiat. Asociația Vâlceană a Elevilor va încerca prin toate metodele existente să materializeze ceea ce s-a discutat și vă vom ține informați asupra fiecăui demers, așteptând cu inters punerea bazelor societății civile și îndeplinirea ințiativelor propuse, respectiv promise. Așadar, prin acest exemplu ne evidențiem devotamentul și dorința de comunicare cu admisitrația atât locală, județeana, cât și națională înspre binele tuturor elevilor și tinerilor.

Asociația Vâlceană a Elevilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe