Politia Rutiera Ramnicu Valcea aplica SANCTIUNI ABUZIVE soferilor in parcarea de la Kaufland Ramnicu Valcea!

joi, 12 august 2021

 

Politia Rutiera Ramnicu Valcea a intrat in subordinea Kaufland Ramnicu Valcea?! Politistii rutieri valceni au aplicat in data de 12 august mai multe avertismente masinilor din parcarea Kaufland - Ostroveni, stationate LEGAL, dar in afara orarului de functionare a magazinului. Cum parcarea este privata, nu prea intelegem de cand Politia Rutiera efectueaza servicii NELEGALE (spunem noi) in beneficiul unui privat? Politistii i-au sanctionat cu avertisment si trei puncte penalizare pe toti posesorii acestor autoturisme. ILEGAL! Kauflkand are un regulament de parcare bine pus la punct, iar daca acest regulament este incalcat - Kaufland direct sau printr-o firma autorizata se ocupa de sanctionarea clientilor respectivi, NU POLITIA RUTIERA - care are multe alte atributii de realizat mult mai importante, cum ar fi sa supravegheze traficul rutier!!! Asadar, in opinia noastra, avertismentele si punctele de penalizare AU FOST APLICATE ILEGAL! Iar toti soferii avertizati ar trebui sa actioneze in instanta impotriva proceselor verbale ABUZIVE!

O eventuala masura de blocare a rotilor poate fi considerată una  abuzivă, în sensul că regulamentul intern nu ar putea fi pus în aplicare în cazul Kaufland Ramnicu Valcea pentu că, fiind  deschisa circulaţiei publice,  regulile sunt cele de pe drumurile publice. Există în actul normativ şi sancţiunea contravenţională complementară a imobilizării vehiculului, însă aceasta se aplică doar de poliţistul rutier, şi nu de agentul de pază. În plus, amenda se dă pentru parcare sau staţionare neregulamentară, ceea ce nu este tot una cu staţionarea regulamentară, dar mai mult de un anumit număr de ore.

Kaufland România SCS a avut, potrivit Confidas.ro, o cifră de afaceri de 10.889.960.330 lei și a raportat un profit net de 788.721.212 lei. Profitul reprezintă 7% din cifra de afaceri. Un calcul simplu arată că firma a obținut un profit de peste 2,1 milioane lei în fiecare zi. Compania a avut, în medie, 12.374 de angajați, salariul mediu brut fiind de 4.594 lei. Asadar, are balta peste sa plateasca firme de paza pentru parcare si nu sa apeleze ILEGAL la Politia Rutiera Ramnicu Valcea, care sa aplice amenzi ABUZIVE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe