Patru victime, una încarcerată, într-o coliziune pe Valea Oltului între un autoturism şi un microbuz

duminică, 29 august 2021

Duminică dimineaţa, 29 august, traficul rutier pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea a fost din nou perturbat din cauza unui accident rutier produs în Tuţuleşti - Racoviţa.

Circulaţia pe DN 7 - Valea Oltului a fost reluată în condiţii normale după mai bine de o oră jumătate de la evenimentul rutier produs la Tuţuleşti - Racoviţa în judeţul Vâlcea.

„Serviciul rutier intervine în acest moment la accidentul petrecut în comuna Racoviţa, sat Tutuleşti. Accidentul ar fi avut loc în urma coliziunii dintre un microbuz fără pasageri şi un autoturism rezultând o victimă, din autoturism, o femeie care a fost transportată la spital. Momentan traficul este blocat în zona. Şoferii nu au consumat alcool”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu, conform adevarul.ro

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, microbuzul implicat în coliziune nu avea pasageri în momentul impactului.    „Sunt anunţate patru victime, dintre care una încarcerată. Pompierii militari intervin cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu trei ambulanţe”, a menţionat reprezentantul ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.   Deşi nu s-a menţionat şi acest aspect, încă, în situaţii similare, traficul pe Valea Oltului se blocchează total, pentru efectuarea cercetărilor de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră, acordarea îngrijirilor medicale către victime şi apoi îndepărtarea autovehiculelor implicate de pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe