Mircia Gutau il plezneste elegant pe liberalul Victor Stanculescu

luni, 2 august 2021

Într-un interviu găzduit cu generozitate de un săptămânal local, subprefectul Victor Stănculescu îşi permite să critice Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi Consiliul Judeţean Vâlcea. Haina de ”înalt funcţionar public”, mult prea strâmtă pare-se, i-a pleznit vizibil pe la cusături, lăsând să se vadă, pe dedesubt, politrucul liberal întors cu cheia să critice orice administraţie de altă culoare politică, dar - în acest caz - dintr-o ipostază care vizează clar încălcarea legii.
Îl informez pe tânărul activist liberal ajuns în conducerea Instituţiei Prefectului pe criterii –bineînţeles (!) - de profesionalism că în conformitate cu art. 261 din Codul Administrativ impus prin OUG 57/2019, ”Între prefecţi, pe de o parte, consiliile locale şi primari, precum şi consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene, pe de altă parte, NU EXISTĂ RAPORTURI DE SUBORDONARE; în relaţiile dintre acestea există raporturi de colaborare”. Drept urmare, dacă doreşte cu adevărat o colaborare în litera, dar şi în spiritul legii, ar face bine să îşi înfrâneze pe viitor atât apucăturile de vătaf liberal, cât şi orice alte consideraţii pe lângă lege la adresa administraţiei municipale sau judeţene!
Cât priveşte investitorii atât de invocaţi, aş vrea să îi întreb pe peneliştii vâlceni doar un singur lucru: ce v-a oprit în cele opt luni de cât sunteţi la putere să aduceţi investitori în Râmnicu Vâlcea? Aţi venit vreodată să îmi prezentaţi vreun investitor care doreşte să vină în oraş sau să îmi cereţi sprijin pentru implementarea vreunei investiţii de anvergură? Niciodată! Ştiţi doar să daţi din gură şi să criticaţi - chiar şi încălcând legea, cum e cazul subprefectului Stănculescu - dar tot ceea ce aţi reuşit să dovediţi este că nu sunteţi în stare de absolut nimic!

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe