MIRCIA GUTAU: CONSUMAREA CREDITULUI, CONTRACTAT DE PRIMARIA RAMNICULUI, SE VA FACE SUB SUPRAVEGHEREA ȘI NUMAI CU AVIZUL TREZORERIEI!

marți, 24 august 2021

Sunt nevoit să mă repet: împrumutul de 30 de milioane lei a cărui contractare se discută în ședința de Consiliu Local din 27 august este destinat co-finanţării a 9 proiecte cu fonduri europene din cadrul Programului Operaţional Regional (17,382 milioane lei), finanţării a 4 obiective de investiţii importante (9,921 milioane lei) şi realizării studiilor de fezabilitate, proiectelor şi altor documentaţii tehnice necesare iniţierii a 31 de obiective de investiţii (2,697 milioane lei), cele mai multe dintre acestea urmând a fi finanţate tot din fonduri externe (europene şi guvernamentale, inclusiv PNRR).

NICI UN SINGUR LEU NU POATE FI CHELTUIT PENTRU ALTCEVA ÎN AFARA OBIECTIVELOR DE MAI SUS (care sunt menționate, unul câte unul, în documentația de aprobare a împrumutului), IAR CONSUMAREA CREDITULUI SE FACE SUB SUPRAVEGHEREA ȘI NUMAI CU AVIZUL TREZORERIEI!!!

Reluarea votului pe acest punct în ședința de vineri asta cauzată de obiecțiile Prefecturii Vâlcea la faptul că, în ședința precedentă, avizul (consultativ, nu obligatoriu! - ca să fie clar) uneia dintre comisiile Consiliului Local a fost dat cu egalitate, și nu cu majoritate, de voturi.

În aceste condiții, aberațiile lansate de viceprimarul PNL Virgil Pîrvulescu în ultima sa postare ar putea fi foarte bine catalogate drept născociri ale unei minți bolnave... Și foarte odihnite, în același timp - că oricum, altceva în afară de a debita tot soiul de prostii nu pare să facă! Viceprimarul liberal mai vorbește de facturi "ascunse în sertar", ce urmează a fi plătite din acest credit!! Poate e o practică pe care o folosea el atunci când era stăpân peste Fiscul vâlcean și încă nu s-a dezbărat de vechile obiceiuri!!

Cu un singur lucru sunt de acord din ultima postare a liberalului habarnist: Râmnicul nu poate fi condus de iresponsabili - iar locuitorii orașului se lămuresc, zi după zi, cât rău e în stare să facă fostul candidat PNL la Primărie și ce dezastru s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi ajuns în fruntea administrației municipale! Și mai sunt sigur că aceiași locuitori nu vor uita niciodată toată activitatea acestui personaj, din ce în ce mai odios, îndreptată permanent împotriva orașului și a cetățenilor săi!!

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe