Doi șoferi de TIR din Valcea sunt judecați pentru contrabandă cu arme de foc. Mai multe pistoale au fost găsite în camionul lor

luni, 9 august 2021

Doi șoferi de TIR din România sunt judecați pentru contrabandă cu arme de foc. Mai multe pistoale au fost găsite în camionul lor

 

Ionuț Constantin Diaconu și Constantin Neacșu , doi șoferi români de TIR sunt judecați în Marea Britanie pentru de trafic de arme, după ce au fost găsite mai multe pistoale ascunse în camionul lor.

Doi români sunt acuzați în Marea Britanie pentru trafic de arme, după ce în camionul lor au fost găsite trei pistoale de 9 mm.

Surprinzător a fost și faptul că oamenii legii au găsit în vehiculul lor și doi albanezi.

Potrivit unui comunicat al Agenției pentru Combaterea Criminalității din Marea Britanie, pe data de 12 iulie 2021, polițiștii de frontieră de la Dover au oprit camionul pentru un control.

În TIR se aflau Ionuț Constantin Diaconu (35 de ani), din Râmnicu Vâlcea și Constantin Neacșu (38 de ani) din comuna vâlceană Bujoreni - mentioneaza antena3.ro

Tot acolo au fost găsiți și doi albanezi care au fost predați agenților de la Imigrări, dar și trei pistoale de 9 mm.

Deși au fost fabricate pentru gloanțe oarbe, anchetatorii au bănuiala că pistoalele au fost transformate în arme cu muniție letală.

Pe 15 iulie, cei doi români au fost arestați preventiv, iar pe 10 august vor fi duși din nou în fața judecătorului.

Un ofițer al Agenției pentru Combaterea Criminalității a declarat că gravitatea acestor fapte nu poate fi subestimată: „Armele de foc sunt folosite de grupurile infracționale organizate pentru a amenința și a intimida pe alții, fapte care uneori se soldează cu pierderi de vieți omenești”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe