Deputatul Ana Loredana Predescu: Cea mai eficientă soluție de care sistemul de educație are nevoie este testarea elevilor și profesorilor cu teste noninvazive antigen

vineri, 27 august 2021
⚠️⚠️ Facilități pentru vaccinați. Restricții pentru nevaccinați. Stare de alertă. Asta pregătește Guvernul pentru noi din această toamnă.
‼️ Se apropie începutul anului școlar și cel mai mult mă tem pentru copiii noștri, pentru elevii care se pregătesc să se reîntoarcă pe băncile școlii. Mă tem ca, sub pretextul noilor tulpini, vaccinarea cu un vaccin experimental să nu devină obligatorie pentru elevi și copii.
❌ Mesajele care insinuează faptul că elevii ar putea fi „vinovații” de răspândirea acestui virus, sunt de-a dreptul insidioase și pot periclita sănătatea copiilor noștri.
⚠️Un nou studiu din Regatul Unit arată că vaccinurile prezente pe piață au o eficiență scăzută în fața noii tulpini Delta.
⚠️În Austria, în primele trei săptămâni ale noului an școlar, elevii şi profesorii vor fi testaţi de trei ori pe săptămână, indiferent dacă au fost vaccinaţi sau nu. De ce ar face acest lucru dacă vaccinul este eficient?
✅ Sunt de părere că cea mai eficientă soluție de care sistemul de educație are nevoie este testarea elevilor și profesorilor cu teste noninvazive antigen.
Deputat Ana Loredana Predescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe