Cum poți sa devii partener Bitcoin România?

vineri, 20 august 2021

Cum poți sa devii partener Bitcoin România?

În piața românească, după un 2020 greu, antreprenorii caută soluții pentru a fi în pas cu noile cerințe din partea oamenilor. În același timp, în același an în care creșterea inflației a fost resimțită la nivel național, Bitcoin și-a arătat utilitatea. Acesta a atras atenția asupra sa din partea tuturor, de la marile companii până la oamenii obișnuiți, lumea a înțeles ce este Bitcoin și cum se folosește acesta. O afacere în Bitcoin este cea mai potrivită în acest moment.

Norocul vostru este că Bitcoin România oferă posibilitatea de a deveni parteneri cu aceștia prin valorificarea rețelei de ATM-uri.

Bitcoin România este un exchange de criptomonede, primul și cea mai longevivă companie de acest gen din țară, care a amplasat al 5-lea ATM din lume în București în urmă cu 7 ani. De atunci aceștia au luptat încontinuu pentru a aduce pentru clienții lor posibilități noi de a cumpăra sau vinde criptomonede. Atunci când cererea a fost prea mare în toate zonele din țară, în 2019 au hotărât să schimbe strategia de dezvoltare a companiei și au inclus parteneriate prin care oferă posibilitatea investitorilor de a valorifica expertiză și rețeaua lor prin închirierea și operarea crypto ATM-urilor Bitcoin România.

Desigur, fiind un parteneriat toată lumea are de câștigat. Partenerul primește o parte din sumele rulate în ATM, adică 2.5% din totalul vânzărilor într-o luna și 1% din totalul cumpărărilor din aceeași luna.

Pentru a deveni partener Bitcoin România trebuie să ai banii de investiție pentru început, bani pe care îi recuperați în mare parte la finalul contractului, semnat pe o durata de 3 ani. Trebuie să fiți o persoană juridică, o companie și să aveți un cont bancar asociat firmei. Costul unui astfel de parteneriat este de 4500 de euro. Pe lângă aceștia care sunt singurii bani nerambursabili, mai aveți nevoie de 5000 de euro garanția ATM-ului pe care îi primiți înapoi la finalul contractului și 10.000 de euro, investiție pentru prima încasare în ATM.

Cum funcționează sistemul: Bitcoin România va trimite partenerului, în contul său bancar, bani pentru alimentarea ATM-ului. Bitcoin România urmărește performanță ATM-urilor și primește constant notificări de pe platformele online atunci când fondurile ATM-urilor scad. Dumneavoastră ca partener aveți de asemenea acces la o platformă în care sunt înregistrate în timp real tranzacțiile făcute prin ATM-ul dumneavoastră. Partenerul va alimenta suma trimisă de Bitcoin România în propriul ATM.

Puteți pune ATM-ul în ce locație doriți dumneavoastră sau într-o locație deja existentă. Avantajele celei de-a doua opțiune este că acel ATM are deja o clientelă formată, oameni care știu locația și aleg să tranzacționeze în locația respectivă.

De ce spun că este o afacere în ambele direcții? Pentru că o companie care are o vechime de 7 ani într-un domeniu existent de doar 12, nu vrea să își piardă clienții. După Bitcoin România au apărut și alte companii care au amplasat ATM-uri sau au făcut platforme online. Concurență te forțează să nu îți pierzi clienții formați în atâția ani. Când au avut ATM Bitcoin în Râmnicul Vâlcea și nu aveau posibilitatea fizică de a se deplasa pentru alimentare în acel oraș periodic pentru a alimenta, nu au stat pe gânduri și au oferit locația prin parteneriat. Râmnicul Vâlcea este unul dintre orașele cu cea mai mare comunitate de traderi din țară. Asta nu a contat pentru companie atâta timp cât clienții lor erau fericiți.

Aceștia au multe locații pe care le oferă prin parteneriat și au toate detaliile de care aveți nevoie pe blog-ul lor. Dacă nu doriți să investiți într-un ATM, aveți oricând posibilitatea de a cumpără de la unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe