Constantin Radulescu: Anul acesta nu vine niciun ban pe fonduri europene! Răbdarea primarilor și a președinților de consilii județene se termină!

duminică, 1 august 2021

„Fără deschiderea finanțărilor vom ajunge să le spunem oamenilor că am făcut șase metri cubi de hârtii!” a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Radulescu, la ultima sedinta a CJ.

„Este îngrozitor ce se întâmplă! Astăzi, când vorbim, ghidurile, documentele pentru POR pe proiecte de drumuri, maternitate etc. au fost trimise înapoi la Uniune… cică să se mai uite o dată peste documentații. Știți ce înseamnă asta? Anul acesta nu vine niciun ban pe fonduri europene! Plus că, după ce vor fi gata ghidurile, acestea trebuie să stea în consultare, după care urmează licitații. Nu știu ce o fi în sufletul primarilor, dar știu ce e în sufletul meu și al dvs., domnilor consilieri județeni! Când se dă drumul la acești bani europeni?? Am auzit că PNRR a fost iar dat înapoi. Guvernul PNL ne tot plimbă pe noi și pe primari. Ne trimit la cu proiectele la CNI, acolo ni se spune că suntem pe lista sinteză. Păi, liste sinteză am putea face și noi… Răbdarea primarilor și a președinților de consilii județene se termină! Peste trei ani o să ne întrebe lumea ce am făcut. Ce o să putem spune!? Că am făcut, hârtii proiecte, le-am depus… maldăre! Dar dacă nu se dă drumul la bani!? Vom ajunge să le spunem oamenilor că am făcut șase metri cubi de hârtii! Cu ce îi ajută asta pe ei!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe