|vineri, septembrie 24, 2021
  • Follow Us!

Cantareata americana Beth Hart alaturi de voluntarii Chimcomplex la o actiune de ecologizare pe malul Oltului la Tatarani 

IMG-20210807-WA0003

 Sambata, 7 august, pe malul Oltului la Tatarani, celebra cantareata americana Beth Hart s-a alaturat voluntarilor Chimcomplex la o actiune de ecologizare a zonei. Aceasta actiune a vizat protejarea mediului impotriva deseurilor depozitate iresponsabil. Angajatii Chimcomplex vor sa incurajeze comunitatile sa actioneze in mod responsabil fata de mediu ori de cate ori intalnesc situatii in care deseurile au fost depozitate in mod necorespunzator.

IMG-20210807-WA0004-300x200

La eveniment au participat alaturi de Beth Hart si Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex, Victor Avram, Director Operațional, Armand Spiru Director Comercial, Dumitru Coman Director Tehnic.

Chimcomplex s-a alaturat ca sustinator al concertelor Beth Hart din judetul Valcea cu toata increderea. Este o manifestare culturala extraordinara a comunitatii, armonizata cu alte actiuni de ecologizare si voluntariat.

Beth Hart va sustine 5 concerte în orașul Brezoi.

Chimcomplex este unul din principalii sponsori ai acestui eveniment, administratorul companiei, Stefan Vuza, fiind cunoscut pentru pasiunile sale culturale, fiind un iubitor de jazz și blues și nu de puține ori a sprijinit evenimente in aceste domenii.

Pentru cine nu știe cine este Beth Hart accesați https://www.bethhart.com/

Leave a Response