Au luat foc munţii în judeţul Vâlcea!

luni, 23 august 2021

Breaking News: Au luat foc munţii în judeţul Vâlcea!

 

Pompierii de la ISU Vâlcea au fost chemaţi de urgenţă să stingă flăcările într-o zona destul de greu accesibilă. Cum se intervine în prezent la faţa locului?

Un nou incendiu în România! Acesta pune probleme foarte mari pompierilor datorită locaţiei.

Au luat foc munţii în judeţul Vâlcea!

Luni seara, un incendiu de proporţii a izbucnit în judeţul Vâlcea, în Munții Căpățânii, Vârful Folea. Pompierii au fost alertaţi prin sistemul unic de urgenţă 112 şi au intervenit cât se poate de repede la incendiul de fond forestier.

Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, au anunţat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea.

La incendiu se află și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Olănești, dar și nouă membri ai obști private, transmite dcnews.ro.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ patru hectare, indică primele evaluări ale personalului silvic din zonă, potrivit ISU Vâlcea. Incendiul se manifestă în pepinieră de brad/pădure tânără, la intersecția dintre Malaia și Băile Olănești. Se lucrează pentru localizare în limitele existente.

Pentru stingerea incendiului, pompierii acţionează cu mijloace de primă intervenție (bătătoare, lopeţi, mături), autospecialele de stingere neavând acces până la locul propriu-zis al incendiului.

jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe