|luni, septembrie 20, 2021
  • Follow Us!

Arestat pentru mai multe infracțiuni rutiere 

retinut-1-1068x745
 Un vâlcean de 69 de ani a fost arestat pentru mai multe infracțiuni rutiere. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Vâlcea au pus în aplicare un mandat de arestare, față de un bărbat, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, urmărit național și internațional.

Ieri, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Rm. Vâlcea, față de un bărbat, în vârstă de 69 de ani, condamnat pentru mai multe infracțiuni săvârșite la regimul rutier – anunta gds.ro

În fapt, în anul 2012, cel în cauză a condus un auto în municipiul Râmnicu Vâlcea, fără a avea dreptul de a conduce pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut, întrucât, în prealabil, acesta era cercetat în mai multe dosare pentru infracțiuni comise la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș, pentru o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani închisoare.

Leave a Response