Surprinşi de camerele video că aruncă gunoiul pe lângă punctele de colectare

sâmbătă, 24 iulie 2021

 

Prin intermediul unei camere video recent instalată în vecinătatea punctului de colectare a deşeurilor de lângă parcarea supermarketului Kaufland din Ostroveni (zonă în care se consemnau frecvent acumulări de deşeuri), Direcţia Poliţia Locală din cadrul Primăriei municipiului a surprins în urmă cu câteva zile un cetăţean care a depozitat mai mulţi saci cu gunoi în exteriorul bateriei de colectare. În urma verificărilor ulterioare, persoana a fost identificată, s-a constatat că avea domiciliul în Aranghel şi a fost amendată cu suma de 300 de lei în baza HCL nr. 396/2019 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru păstrarea ordinii şi curățeniei în municipiul Râmnicu Vâlcea. Camera de supraveghere video şi-a făcut datoria şi în data de 21 iulie, când o altă persoană a fost surprinsă la acelaşi punct de colectare aruncând mai multe deşeuri în exteriorul acestuia, fapt pentru care a fost sancţionată cu un avertisment. Acţiunea de montare de camere video şi la alte puncte de colectare a deşeurilor din municipiu este în plină desfăşurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Surprinşi de camerele video că aruncă gunoiul pe lângă punctele de colectare”

  1. Prin intermediul unei camere video recent instalată în vecinătatea punctului de colectare a deşeurilor de lângă parcarea supermarketului Kaufland din Ostroveni (zonă în care se consemnau frecvent acumulări de deşeuri), Direcţia Poliţia Locală din cadrul Primăriei municipiului a surprins în urmă cu câteva zile un cetăţean care a depozitat mai mulţi saci cu gunoi în exteriorul bateriei de colectare. În urma verificărilor ulterioare, persoana a fost identificată, s-a constatat că avea domiciliul în Aranghel şi a fost amendată cu suma de 300 de lei în baza HCL nr. 396/2019 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru păstrarea ordinii şi curățeniei în municipiul Râmnicu Vâlcea. Camera de supraveghere video şi-a făcut datoria şi în data de 21 iulie, când o altă persoană a fost surprinsă la acelaşi punct de colectare aruncând mai multe deşeuri în exteriorul acestuia, fapt pentru care a fost sancţionată cu un avertisment. Acţiunea de montare de camere video şi la alte puncte de colectare a deşeurilor din municipiu este în plină desfăşurare.

  2. Amenda este nimic pe linga consecinteled pe care le creaza aceste fapte iresponsabile. Asa se intimpla la toate punctele de colectare pe linga care functioneaza magazine comerciale care mai mult ca sigur nu au incheiate contracte de preluare a deseurilor cu presyayorul Romprest.
    De ce nu se sesizeaza nimeni ca o treime din populatia Ramnicului nu plateste gunoiul menajer? Fapta constituie furt iar principalii vinovati sint administratorii asociatiilor care se fac complici si vinovati pentru aceasta neplata. Cind vor fi facute verificari in acest sens?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe