Sparle si soparle, 29.07.2021

miercuri, 28 iulie 2021
  • Fără să aibă nici un merit, deputatul liberal Cristian Buican („proaspăt” președinte al PNL Vâlcea) și prefectul Sebastian Fârtat au încercat să se „lipească” de imaginea celor cinci elevi vâlceni care au încheiat examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an cu 10 pe linie. În stilul presei comuniste, opinia publică este anunțată că „reprezentantul Guvernului în Vâlcea a ținut astfel să-i felicite pe elevii de nota 10 pentru rezultatele obținute, pe lângă diplome de merit, aceștia fiind recompensați de demnitarii vâlceni și cu premii în bani, precum și cu câte o bursă de merit ce le va fi acordată lunar începând cu noul an școlar sau universitar. Sunt convins că și pe viitor veți reprezenta județul cu onoare și veți avea rezultate pe măsură”, a precizat prefectul Sebastian Fârtat în cuvântul de deschidere. Jenant și penibil, în același timp!!!

 

  • Prin Hotărârea nr. 49 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, adoptată în 26 iulie 2021, s-a decis scoaterea de la rezervele de stat a unei construcții modulare ușoare și a materialelor de construcții pentru refacerea unui imobil afectat de alunecarea de teren produsă în satul Cherăști, comuna Roșiile din județul Vâlcea. Reamintim că, în data de 23 iunie 2021, în comuna Roşiile, sat Cherăşti, s-a produs o alunecare de teren care a pus în pericol patru gospodării ale populaţiei, dintre care trei gospodării locuite şi una nelocuită. În cele trei gospodarii se aflau patru persoane adulte (trei locatari şi o persoană care se afla într-o gospodărie cu scopul de a ajuta la evacuare) care au fost evacuate de către autorităţile locale, acestea fiind în afara oricărui pericol.

 

  • Recent, acţionarii SC Univers SA (societate ce deține mai multe spații comerciale în Râmnicu Vâlcea), în prezența acţionarilor deținători a unui număr de 598.323 acţiuni, reprezentând 75,1% din capitalul social, au aprobat efectuarea de către consiliul de administraţie de tranzacții pe piaţa de capital şi de tranzacţii cu valori mobiliare care nu sunt admise la tranzacţionare sau nu sunt tranzacţionate în cadrul unui loc de tranzacţionare, în valoare maximă... de 3,7 milioane de euro, pe o perioadă de 12 luni de la data adoptării hotărârii acţionarilor SC Univers SA. Acționarii au mai decis asupra politicii de remunerare a societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe