Sparle si soparle, 15.07.2021

joi, 15 iulie 2021

• Curtea de Apel Pitești a stabilit data de 7 septembrie 2021 pentru pronunțarea soluției definitive în procesul de incompatibilitate care îl privește pe primarul liberal din Berbești, Milorad Cumpănășoiu. Juriștii și avocații consultați de ziarul nostru au dezvăluit că instanța de judecată va da clar o sentință în DEFAVOAREA edilului-șef din Berbești, urmând ca în toamna acestui an să fie organizate alegeri locale anticipate în „orașul sărăciei crunte”. În urmă cu două luni, Tribunalul Vâlcea și-a declinat competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de primarul Milorad Cumpănășoiu, în contradictoriu cu Agenţia Naţională de Integritate, în favoarea Curţii de Apel Piteşti. În luna februarie acest an, ANI a constatat starea de incompatibilitate în cazul primarului liberal Milorad Cumpănășoiu, deoarece, în perioada 10 iunie 2017 - 10 mai 2018, a exercitat simultan cu funcţia de consilier local şi funcţiile de director şi manager în cadrul unei societăţi comerciale al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Vâlcea.

• Din funcția de director al SC Minet SA, consilierul local liberal Cezar Bulacu a încasat anul trecut suma de 850 milioane de lei vechi, plus cei 22 milioane de lei vechi de la Primăria Râmnicului, în timp ce soția lui a primit suma totală de 800 milioane de lei vechi de la Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit declarației de avere. Fiul fostului senator PNL Romulus Bulacu a mai contractat un credit de 58.000 euro de la BRD Sibiu, iar la proprietăți imobiliare a trecut două apartamente, ambele în municipiul Sibiu.

• Echipa de handbal SCM Râmnicu Vâlcea va intra direct în turul 3 preliminar EHF European League. Al doilea sezon al EHF European League, a doua competiție continentală în handbal, va începe la feminin cu 39 de formații la start. SCM Râmnicu Vâlcea va avea de înfruntat un singur adversar pentru a accede între primele 16 formații. S-ar putea întâlni chiar între ele, Vâlcea fiind plasată în urna favoritelor, în timp ce Gloria Buzău în cea a outsiderelor. Vâlcea și Buzăul vor intra în competiție în luna noiembrie, primele meciuri fiind programate în 13 și 14 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe