Sparle si soparle, 12.07.2021

duminică, 11 iulie 2021

Sparle si soparle, 12.07.2021

 

Deputatul liberal Cristian Buican si camarila din dotare au facut pe dracu-n patru sa mai rontaie patru ani din ciolanul puterii, marca PNL. Intr-o piesa de teatru cu actori foarte slabi, Buican s-a reimpus lider al liberalilor valceni! Ce surpriza!!! Cand il ai contracandidat pe Gica Pasat, cum naiba sa iesi pe locul 2?! Acum, serios! Interesant (sanchi!) a fost jocul unora care au spus ca il sustin pe Citu, dar, surpriza, s-au regasit in echipa lui Buican! Sa nu-ti fie scarba de jocurile ieftine politice? Punctam un lucru pozitiv: Plotoaga cel instabil psihic nu se regaseste in conducerea judeteana a PNL Valcea! Comedie, comedie!

 

Manivela a facut ce a facut si s-a mai invartit de un contract barosan! Bineinteles ca el, cel mai corect si muncitor din sat, a meritat contractul respectiv! Cand ai prieteni care-ti tin de 6 la miscarile institutiilor de forta, normal ca esti pe cai mari! Si nici nu mai ai perchezitii in zorii zilei… Oare?!

 

Miliardarul Gigi Becali se muta cu catel si purcel la Baile Olanesti? Sau mai bine spus cu oaie si… miel. Becali a cumparat recent de la un afacerist local o suprafata de teren in apropierea statiunii din judetul Valcea, ideala pentru turma sa de cateva sute de oi. O stana ultramoderna se va construi in curand langa Olanesti.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe