|vineri, mai 27, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 08.07.2021 

soparla-cu-volanas
  • Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Jenica Ionescu, consilier superior în cadrul Serviciului Resurse Umane – Primăria Municipiului Drăgășani. În perioada 2017-2020, Jenica Ionescu a deținut și exercitat simultan atât funcția publică de consilier superior Resurse Umane în cadrul Primăriei Municipiului Drăgășani, cât și calitatea de angajat cu contract individual de muncă (responsabil plasare pe piața muncii) în cadrul unei societăţi comerciale, activitățile desfășurate de către aceasta în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuțiile exercitate în calitate de funcționar public, încălcând astfel prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003. Jenica Ionescu a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 

  • Procurorii DNA au luat in vizor din nou ABA Olt, mai precis pe directoarea economica, Marinela Neacsa. Potrivit surselor noastre, acasa la Neacsa au avut loc chiar si perchizitii! Procurorii ar cerceta, printre altele, fondurile de milioane de euro alocate de institutie, anii trecuti, pentru lucrari pe situatii de urgenta. Sefa finantelor de la ABA Olt este sotia fostului secretar general al Ministerului Transporturilor, Petre Neacsa, retinut de DNA pentru luare de mita!

 

  • Semnal ingrijorator! Ofiteri DGIPI s-ar afla in stransa legatura cu oameni de afaceri valceni carora le asigura protectie informationala! In acest timp ofiterii de la Control Intern dorm in papucii statului?!

 

 

Leave a Response