ROMPREST ENERGY SRL nu a încetat şi nu are intenţia să înceteze activitatea de colectare a deşeurilor din municipiul Râmnicu Vâlcea!

joi, 1 iulie 2021

Poziţie publică a Romprest Energy SRL ca răspuns la afirmaţiile apărute în spaţiul public privind contractul de delegare a gestiunii unor activităţi componente ale serviciului de salubrizare din Municipiul Râmnicu Vâlcea

Având în vedere apariţia în spaţiul public a unor informaţii incomplete şi interpretate eronat, care pot induce concluzii false, privind activitatea ROMPREST ENERGY SRL, pentru o corectă informare a opiniei publice, facem următoarele precizări:

ROMPREST ENERGY SRL nu a încetat şi nu are intenţia să înceteze activitatea de colectare a deşeurilor din municipiul Râmnicu Vâlcea. Activitatea este blocată temporar din cauza imposibilităţii predării deşeurilor către operatorul care asigură tratarea lor.

Consiliul Local a refuzat să aprobe noile tarife pentru serviciile de tratare a deşeurilor, motiv pentru care operatorul staţiei de tratare a deşeurilor ne-a notificat că sistează recepţia deşeurilor începând cu data de 30.06.2021, ora 14:00.

În momentul de faţă autospecialele noastre care au colectat deşeurile din municipiul Râmnicu Vâlcea sunt blocate în faţa staţiei  de tratare a deşeurilor aşteptând soluţionarea acestei situaţii şi deblocarea activităţii în consecinţă.

Activitatea ROMPREST ENERGY SRL nu se întrerupe, iar blocajul va dispărea imediat ce autoritatea contractantă va stabili şi ne va transmite o soluţie care să deblocheze problema predării deşeurilor către operatorul de tratare.

Autospecialele încărcate ale companiei ROMPREST ENERGY SRL aşteaptă indicaţiile autorităţilor.

 

Administrator

Marinescu Nicolae Cristinel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe