Petrecerea de majorat și cea mai frumoasă ținută

joi, 22 iulie 2021

 

https://images.unsplash.com/photo-1568251188392-ae32f898cb3b?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=743&q=80 

Orice adolescentă visează la cea mai frumoasă petrecere de majorat, marea zi în care ea este rolul principal, ziua în care începe o nouă etapă a vieții. Iar pentru ca ziua să fie întru totul perfectă, iar petrecerea să fie una dintre cele mai reușite, de care să își amintească și peste ani, ținuta pe care o poartă trebuie să facă cinste unui astfel de eveniment. 

Așadar, o rochie potrivită pentru o petrecere de majorat este o rochie în care protagonista petrecerii să nu se simtă doar bine, ci să își simtă rolul în care joacă din toate punctele de vedere ca fiind unul deosebit în cursul vieții sale. 

Pentru că protagonista petrecerii este cea care dictează totul în marea sa zi, aceasta își poate orice rochie consideră că o face să fie deosebită, să îi arate personalitatea și în același timp unicitatea, rochia care să o facă să fie „cea mai” dintre toate. 

Confortul și eleganța într-o singură rochie

Eleganța înainte de toate, da, pentru că până la urmă este vorba despre o petrecere deosebită, însă cu siguranță ai vrea ca la petrecerea dată în cinstea ta să te simți foarte bine, așa că și confortul oferit de ceea ce porți este extrem de important. Așadar, poți alege o rochie vaporoasă, extrem de lejeră, în care să te simți confortabil și să simți că strălucești. 

Sau poți alege o rochie mulată, cu motive strălucitoare, care să îți sublinieze cu cea mai mare eleganță silueta. Pentru a câștiga pariul cu eleganța, poți alege o rochie neagră lucioasă, o rochie neagră cu paiete sau cu dantelă ori o rochie neagră cu motive din dantelă. Negrul este întotdeauna garanția eleganței, însă pentru a ieși și mai mult în evidență poți alege o rochie roșie sau albastră din catifea care te va cataloga drept sufletul petrecerii. 

Dacă vrei să păstrezi aspectul adolescentin mai degrabă poți alege o rochie elegantă din voal cu strasuri strălucitoare, în culori vii, jucăușe. 

Tematica petrecerii și rochia aleasă 

Cele mai importante petreceri din viața omului au, de obicei, anumite tematici pentru a rămâne în mintea tuturor și mai bine întipărite. Iar petrecerea de majorat nu poate face excepție de la această regulă, pentru că este vorba despre etapa în care ai cel mai mare chef de viață, de petrecut, etapa în care ai cei mai mulți prieteni și în care ai vrea să te distrezi cel mai mult posibil. 

O petrecere de majorat cu tematică este una care impune și un anume cod vestimentar pe care trebuie să îl respecte nu numai invitații, ci mai ales tu, sufletul petrecerii și rolul principal al acesteia. Așadar, alege-ți rochia pentru majorat în funcție de tematica petrecerii, dar nu uita să rămâi elegantă, să obții acel aspect care îți permite să fii unică printre atâtea alte ținute pe care le vei întâlni în jurul tău. 

Alege o ținută care îți permite să fii unică 

Pentru că ești rolul principal, trebuie să arăți acest lucru prin orice detaliu de la petrecerea ta de majorat. Iar rochia aleasă nu face excepție de la această regulă. Pentru a avea o ținută unică, alege rochia care să îți reflecte cel mai bine personalitatea, pentru că de aceasta poți fi sigură – personalitatea ta este unică. 

Combină preferințele pe care le ai pentru îmbrăcăminte, cu preferințele pe care le ai pentru ținuta în societate și cu rolul pe care dorești să îl joci la petrecere și alege rochia perfectă, fie că este cu volane sau fără, în culori mai vesele sau mai clasice, cu detalii strălucitoare sau fără. 

Până la urmă, rochia care te reprezintă este aceea care îți place cel mai mult și care reflectă cel mai bine preferințele pe care le ai, nu aceea pe care o porți doar pentru că este la modă. Mai mult sau mai puțin elegantă, mai mult sau mai puțin strălucitoare, rochia ideală pe care o vei alege pentru petrecerea de majorat  este cea care îți place ție cel mai mult, care te reprezintă cel mai bine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe