O petrecere cu STIL! Celebrul brand “Bijuteria Stil” a aniversat 30 de ani!

joi, 1 iulie 2021

O petrecere cu STIL!

Celebrul brand “Bijuteria Stil” a aniversat 30 de ani!

Într-o atmosferă strălucitoare, într-una din cele mai exclusiviste locații din Râmnic,  Bijuteria Stil a aniversat cei 30 de ani de existență, timp în care și-a confirmat incontestabile calități de producător, comerciant și restaurator autohton de bijuterii fine din aur și pietre prețioase, reprezentând probabil cel mai vechi, constant și longeviv brand de bijuterii autohton.

Angajați ai companiei, prieteni dragi sau parteneri au fost alături în acest moment festiv.

Codruț Kegheș cunoscut publicului ca celebrul Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor a fost amfitrionul petrecerii, el fiind de altfel unul dintre ambasadorii STIL.

Compania a oferit premii și daruri celor mai vechi angajați, sub forma unor coliere cu perlă și vouchere de vacanță. Perla reprezentând nu doar piatra prețioasă a anului 2021, cât și simbolul aniversării de “perlă”, cea care se celebrează precum în oricare relație la împlinirea pragului de 30 de ani.

Cei care au contribuit alături de Ion și Maria Groza la construcția aceastei frumoase familii de bijutieri au fost astfel onorați și apreciați pentru faptul că brand-ul STIL a înregistrat în acești ani un succes național, fiind acum prezent în cele mai mari orașe din țară cât și în cele mai importante centre comerciale și deținând totodată titulatura de Furnizor al Casei Regale a României.

Caricaturi realizate pentru invitați pentru zâmbete de aur, cocktail-uri personalizate cu cifra aniversară a brandu-ului cât și speech-urile de apreciere venite din partea fondatorilor companiei au încununat o seară cu adevărat prețioasă.

Cu peste 30 de magazine în întreaga țară și un simbol al bijuteriei autohtone, un brand de o notorietate incontenstabilă în special în Vâlcea, Bijuteria Stil, reprezintă așa cum spuneam și la început, cel mai longeviv brand de bijuterii din România, poate și cel mai vechi și își propune ca în următorii ani să devină și unul din cei mai proeminenți creatori de bijuterii din România din punct de vedere vizual, dar și unul dintre cei mai importanți producători și restauratori de bijuterii fine din Europa de Est, secția de producție a casei de bijuterii Stil fiind tehnologizată în prezent la standarde internaționale, grație unor investiții majore realizate în ultimii ani. Le dorim mult succes și le urăm în același timp la mulți ani și să continue să scrie mai departe această frumoasă poveste de aur, așa cum fin și elegant au făcut-o și până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe