O dubă plină cu butelii de oxigen a explodat lângă un bloc în Râmnicu Vâlcea. S-a deschis dosar penal pentru distrugere

miercuri, 14 iulie 2021

O dubă plină cu butelii de oxigen a luat foc în apropierea unui bloc de locuințe

O dubă plină cu butelii de oxigen a luat foc în apropierea unui bloc de locuințe, marți, în Râmnicu Vâlcea. Incendiul a fost urmat de explozie.

  În cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

Polițiștii verifică de ce duba a fost parcată lângă blocuri. Totodată, se fac verificări pentru a se stabili dacă incendiul a fost provocat de o problemă a mașinii sau la un tub de oxigen.

Suflul exploziei a distrus șase mașini, iar geamurile a patru apartamente au fost sparte. Va fi evaluată și valoarea pagubelor.

 Managerul spitalului din Râmnicu Vâlcea a declarat că niciuna dintre cele două persoane care au ajuns la unitatea sanitară nu a suferit răni grave în urma incidentului. De altfel, una fost deja externată - relateaza digi24.ro

În urma acestui incident, o persoană a suferit arsuri, iar alta a fost rănită de suflul exploziei, a comunicat ISU Vâlcea. O a treia persoană a suferit un atac de panică.

Toate cele trei persoane sunt conștiente.

Din primele informații, suflul exploziei a afectat atât apartamentele de la un bloc din vecinătate, ale căror geamuri au fost sparte, cât și trei mașini.

La fața locului intervin două autospeciale de stingere, una de descarcerare, un echipaj CBRN, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale serviciului județean. La acest moment, incendiul este lichidat, se efectuează răcirea zonei respective.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului urmat de explozie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe