|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

DIANA: Și a fost #letsMEAT@the Festival. Și a fost sărbătoare! 

440F6543-8FE9-4B7A-BE0E-0DD82250D1A9

Și a fost despre 3 zile de petrecere pentru tot ceea ce și toți cei care înseamnă FAMILIA DIANA.

A fost despre mai bine de 1300 de oameni frumoși care pun în fiecare zi suflet și pasiune în tot ceea ce fac pentru ca DIANA Abator și Fabrica de Mezeluri și rețeaua de retail Magazine DIANA să fie astăzi printre branduri recunoscute și apreciate în toată țara.

A fost despre o echipă devenită în timp o mare familie, o echipă mândră că de 30 de ani reușește să producă și să crească continuu în România.

A fost despre 3 femei puternice și despre o nouă generație care duce mai departe moștenirea fondatorului DIANA, Mitică Crăciunescu, urmând aceeași filosofie – cu și pentru oameni, familie și comunitate.

A fost despre muzică bună, cu Taxi, Antract, Mash Up Band, Zdob și Zdub, Lupii lui Calancea, Fără Zahăr, Bosquito și White Mahala, care au ridicat în picioare mii de oameni la Summer Camp Brezoi.

A fost despre mâncare bună, despre metri de grătare care au sfârâit 3 zile ca să răsfețe gustul de bun cu produsele tradiționale pentru gratar DIANA, reinventate cu arome și texturi de sărbătoare de chef Alex Rada și chef Ștefan Borleanu.

A fost despre parteneri, clienți și echipă, despre toți cei al căror suport și încredere se simt din plin în fiecare zi din călătoria grupului DIANA, despre toți cei cărora vrem să le mulțumim pentru că au fost și sunt alături de noi.

COMPANIA DIANA

Leave a Response