|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ LA PAUSESTI MAGLASI 

f_350_200_16777215_00_images_banner6_oprire-apa

 

 

Ca urmare a executării, de către Primăria Comunei Păușești Măglași, a lucrărilor de conectare a conductei din PE Dn 110 mm (strada  Primăverii), cu rețeaua de distribuție apă potabilă din  PEHD Dn 160 mm, existentă pe strada Chiciora din comuna Păușești  Măglași, în data de 27. 07. 2021,  în intervalul orar  1100 – 1600se  va  întrerupe  furnizarea  apei potabile la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași, străzile: Chiciora, Vladului, Valea de Brădet, Aninilor, Merilor, Livezi, Salciei și Rapsodiei.

Echipele  APAVIL  SA, care acordă asistență tehnică în vederea efectuării acestor lucrări, vor face eforturi susținute pentru realizarea lor in cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei) angajații  APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate .

Recomandăm consumatorilor afectați ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități, produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA,  în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

 

Va mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Leave a Response