|sâmbătă, mai 28, 2022
  • Follow Us!

VIDEO – Şeful Gărzii de Mediu anunţă că a fost găsită o groapă ilegală de gunoi, administrată chiar de către Primaria Fartatesti. Fiul primarului este seful Agentiei de Mediu Valcea!!! 

image-2021-06-24-24880166-41-groapa-ilegala-gunoi-fartatesti-valcea
Groapă ilegală de gunoi în Fârtăţeşti, Vâlcea
Foto: Captura video

Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, anunţă joi că a fost găsită o groapă ilegală de gunoi, administrată chiar de către primăria dintr-o comună din Vâlcea, transmite News.ro. Doar în cursul acestei zile primăria a îngropat în pământ 11 tone de deşeuri.

„După ce am primit apelul voluntarilor, sub 30 de minute a fost timpul de reacţie şi deplasare din Râmnicu Vâlcea la Fârtăţeşti. Ce am găsit acolo? O groapă ilegală de deseuri, patronată chiar de către primarie. Utilajele care transportau deşeurile şi le îngropau aparţin primăriei”, a anunţat, joi după-amiază, Octavian Berceanu potrivit hotnews.ro

Acesta anunţă că joi dimineaţă au mai fost ingropate 11 tone de deşeuri şi mascate cu pământ.

”Urmează ca Garda de Mediu sa întocmească actele de control cu măsură complementară prin care utilajele intră în regimul corpului delict, probabil. Primaria are obligaţia să ecologizeze locația. Mulţumesc fiecăruia dintre voi pentru că doar împreună putem să facem curat în România”, a mai transmis Berceanu.
Socant este faptul ca fiul primarului din Fartatesti este chiar directorul Agentiei de Mediu Valcea, Alin Voicescu. Oare nu i-a spus fiul tatalui ca este ilegal ce face in localitatea natala?!

Leave a Response