Sparle si soparle, 28.06.2021

luni, 28 iunie 2021
  • Controversatul viceprimar liberal Virgil Pîrvulescu (ales președinte al PNL Râmnicu Vâlcea din postura de unic candidat, la fel ca „pretinul” Nicolae Ceaușescu) este un adevărat LATIFUNDIAR, fiindcă deține 8 terenuri în localitățile Gușoeni (6) și Râmnicu Vâlcea (2), toate achiziționate în perioada 1998-2018. Tot la capitolul bunuri imobile, Virgil Pîrvulescu menționează în declarația de avere un apartament de 150 mp cumpărat în 2006 și un spațiu comercial de 500 mp, ambele în Râmnicu Vâlcea. La capitolul venituri încasate anul trecut, „Gică Contra” din consiliul local Pîrvulescu a trecut suma totală de circa... 7 (șapte) miliarde de lei vechi, din care 5,4 miliarde de lei vechi din dividende de la firma SC Conexpert SRL (prin intermediul soției), 800 milioane de lei vechi de la Finanțele Publice, 400 milioane de lei vechi din chirii și numai 43 milioane de lei vechi de la Primăria Râmnicului!

 

  • În cursul lunii trecute, administratorii SC MW România SA Drăgășani (fosta Roți Auo), respectiv Paolo Bartoli, Andrea Tola și Adrian Vincent Cordon, au aprobat revocarea din funcţia de director al SC MW România SA a lui Marco de Andreis, cetăţean italian şi numirea lui Vagner Bortoleto în funcţia de director, pentru un mandat de 4 ani, începând cu data hotărârii administratorilor. Consiliul de Administraţie al SC MW România SA a ratificat toate documentele juridice semnate sau operaţiunile îndeplinite, în numele şi pe seama societăţii, până la data hotărârii, de Marco de Andreis, în calitatea sa de director al societății, precum şi descărcarea de gestiune pentru toate documentele semnate şi operaţiunile efectuate în timpul mandatului său de director.

 

  • Conform Autorității Electorale Permanente, în județul Vâlcea, prezența la vot la alegerile locale parțiale de duminică 27 iunie, era de peste 36% (la ora 13), fiind înregistrați 1540 de votanți în comunele Scundu și Slătioara. Alegeri locale parțiale au avut loc duminică în 36 de localităţi din 23 de judeţe din țară. Secţiile de votare s-au deschis la ora 07.00. Alegătorii erau aşteptaţi la vot pentru a-şi alege primarii şi, într-o singură comună, consiliul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe