Sparle si soparle, 17.06.2021

joi, 17 iunie 2021
  • De râsul curcilor!!! PNL Râmnicu Vâlcea își caută lider prin... mica publicitate! Conform unui anunț postat de mai multe ziare locale, liberalii menționează următoarele: „Se convoacă pentru data 25.06.2021, ora 17.30, la Casa Sindicatelor, Consiliul Local de Coordonare. Toți membrii organizației municipale sunt invitați să participe la lucrările adunării, în vederea alegerii componenței noului Birou Permanent Local. Anunțăm totodată, că membrii înscriși in Registrul Național, care doresc să își depună candidatura o pot face până pe data de 20 iunie 2021 (...)”. Până acum, și-a anunțat candidatura la șefia PNL Râmnicu Vâlcea doar... viceprimarul virgil pîrvulescu (scris cu litere mici). Despre ipochimenul de Pîrvulescu mai spunem că, alături de clica liberală din consiliul local, a „reușit” să își atragă antipatia locuitorilor orașului și furia investitorilor.

 

  • Din cauza datoriilor și pierderilor acumulate în ultimii ani, acţionarii de la SC Wipro Infrastructure Engineering SA (fosta Hervil) au decis contractarea de către societate a unei facilităţi de factoring de export în limita de expunere în valoare de 3 milioane de euro, fără regres, prin încheierea cu Skandinaviska Enskilda Banken AB Helsinki a unui contract de cumpărare creanţe, cu privire la creanţele societăţii faţă de debitorul Cargotec Polonia. La data de 31 decembrie 2019, SC Wipro Infrastructure Engineering SA a avut o cifră de afaceri de 83,7 milioane de lei, venituri de 67,7 milioane de lei, cheltuieli de circa 75 milioane de lei şi pierderi de 7,6 milioane de lei. La finele anului 2019, tot societatea avea datorii totale de 58,8 milioane de lei.

 

  • Înscrierile la concursul național pentru directori și directori adjuncți de școli încep în august 2021, iar rezultatele finale vor fi afișate în septembrie, potrivit calendarului pe care l-a publicat Ministerul Educației. Conform metodologiei publicate, una dintre condițiile pentru cadrele didactice care vor să fie directori de școli este să nu fi fost lucrători sau colaboratori ai Securității. Potrivit metodologiei, pentru a ocupa funcția de director sau de director adjunct, un cadru didactic trebuie să îndeplinească, cumulativ mai multe condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe