|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 14.06.2021 

soparla-cu-volanas
  • Din declarația de avere a prefectului Sebastian Fârtat (publicată la data de 8 iunie 2021), aflăm că liberalul a ridicat anul trecut suma de circa 2 miliarde de lei vechi, din care 1,3 miliarde de lei vechi din salariile de la Prefectura Vâlcea, 70 milioane de lei vechi din subvenții de la APIA, 120 milioane de lei vechi din indemnizații alegeri și 200 milioane de lei vechi din indemnizație de la ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică), pe când soția lui a câștigat peste 400 milioane de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din concediile de creștere a copilului. Sebastian Fârtat mai este fericitul posesor al unui apartament în București cumpărat în anul 2014 și mai deține două motociclete Kawasaki și un autoturism Suzuki.

 

  • După ani de tergiversări și de lucrări executate „cu viteza melcului”, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că au fost finalizate lucrările la podul de pe dumul DN 64, km 103+887, localitatea Mihăești, peste râul Govora. Lungimea totală a noului pod este de 33,9 metri, având o deschidere de 25 metri, cu o lățime a părții carosabile de 7,8 metri, lățimea trotuarelor pietonale fiind de 1,5 metri pe fiecare sens de mers. În cadrul proiectului, au fost executate și lucrări de protecție din gabioane, atât în amonte, cât și în aval.

 

  • Zilele trecute, Consiliul Județean Vâlcea a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre foarte important: noul program de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Vâlcea, pentru perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2027. Acest document poate fi consultat pe site-ul www.cjvalcea.ro, la secţiunea Transparenţă Decizională, subsecţiunea Proiecte de acte administrative cu caracter normativ supuse dezbaterii publice. Până la data de 22 iunie 2021, persoanele sau organizaţiile interesate pot transmite, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de act administrativ cu caracter normativ supus dezbaterii publice.

Leave a Response