Pentru un coș de fum perfect funcțional la PEFOC găsești totul într-un singur loc!

miercuri, 2 iunie 2021

 

Întradevăr, alegerea sistemului termic al casei este foarte importantă și pentru asta, punem ban pe ban, facem sacrificii financiare și reușim într-un final să ne achiziționăm, fie un semineu pe lemne de calitate superioară, o sobă modernă sau un termoșemineu premium. Din păcate, încântați de achiziție și de faptul că am investit deja cea mai mare parte din buget pe noul dispozitiv de încălzit, din motive financiare sau conduși de celebra expresie românească “lasă că merge și așa...”, când vine vorba despre coșul de fum, apelăm la soluții ieftine, slabe calitativ sau chiar improvizate.

Specialiștii sibieni de la PEFOC ne explică faptul că, achiziția de calitate îndoielnică a unui sistem de evacuare a fumului, nu va periclita doar randamentul noului și costisitorului șemineu, dar îți va putea pune în pericol chiar și siguranța casei și familiei tale. Un coș de fum de proastă calitate sau montat în regim propriu sau de către pseudo-meșteri, stă la baza majorității intoxicațiilor accidentale cu fum și a incendiilor casnice din România.

Dacă vrei să dormi liniștit cu gândul că ai ales cel mai potrivit cos de fum pentru casa ta, mergi la sigur și apelează doar la profesioniști! Așadar, o echipă de meseriași autorizați este singura variantă prin care vei primi consultanță de specialitate, cele mai bune soluții și servicii de montaj, menite să-ți asigure un somn liniștitor.

În următoarele rânduri, îți vom prezenta două tipuri de evacuare a fumului provenit de la toate sursele termice care folosesc combustibil fosil. Este vorba despre hornurile ceramice și coșurile de fum din inox.

Hornul ceramic profesional zidit este alternativa ideală și mult mai trainică la clasicele coșuri de fum din cărămidă. Acest tip de coș de fum este triplustrat cu tuburi ceramice la interior, vată minerală groasă și mantale din beton rezistent, la exterior. Sistemul propus de meșterii sibieni este coșul de fum modular HOCH - un kit complet de construcție pentru o evacuare profesională, sigură și de durată pentru: sobe, centrale pe lemne sau pentru orice tip de focar semineu cu combustie fosilă. Produs de o companie germană de prestigiu în domeniul termicelor premium - HART Keramik promite o garanție minimă de 30 ani de funcționare la cote înalte de calitate, randament și rezistență!

A 2-a categorie este reprezentată de coșurile de fum din inox. Considerabil mai accesibile ca și preț în comparație cu soluțiile ceramice de evacuare prezentate mai sus, hornurile din inox izolat sunt soluții moderne, ușor de montat, folosite în special atunci când nu există posibilitatea construirii unui coș de fum ceramic zidit. Coșul din inox reprezintă o modalitate contemporană de evacuare a fumului din toate tipurile de șeminee, sobe sau centrale, fiind un produs căptușit cu vată izolatoare pentru o siguranță maximă în timpul funcționării.

În plus, odată cu achiziția unui coș de fum din inox, primești și un design personalizat cu estetică deosebită, putând opta inclusiv pentru culoarea dorită a coșului de fum. În catalogul nostru online îți oferim produse de la branduri și producători cu renume european, unele dintre cele mai consacrate în producția coșurilor de fum din inox profesionale. Coșurile de fum din inox pot fi configurate în diferite moduri, oferind chiar posibilitatea de deviere a traseului de fum și astfel, putând fi amplasate în locurile unde coșurile de fum tradiționale, nu ar putea fi montate.

Totuși, pentru menținerea coșului de fum într-o stare perfectă de funcționare, vei avea nevoie și de accesorii pentru curățarea și întreținerea acestuia. PEFOC îți pune la dispoziție kit-uri, sisteme, dar și soluții profesionale de curățare și îndepărtare a gudronului de pe canalul de evacuare, soluții de curățare a focarului de șemineu și a coșului de fum - toate acestea, disponibile într-un singur loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe