Iti place sa intorci priviri? Iata ce trebuie sa faci pentru a fi in centrul atentiei la o petrecere!

vineri, 18 iunie 2021

 

Daca iti place sa fii cea mai bine imbracata femeie de la o petrecere sau pur si simplu esti pasionata de moda, acum este momentul tau sa stralucesti. Pentru a iesi in evidenta si a intoarce privirile tuturor, este bine sa ai stilul si atitudinea potrivita in functie de ocazie. Vara aceasta, stilul vestimentar unic iti garanteaza succesul la evenimente cum sunt cina romantica, intalnirile cu prietenii sau petrecerile. Cand vine vorba de a gasi tinuta perfecta, rochiile negre nu mai reprezinta singura ta optiune. 

Pentru a-ti eleva stilul, descopera cinci sfaturi perfecte si utile in a-ti alege tinuta ideala!

  • Alege confortul inainte de toate

Indiferent de situatie, alege piese confortabile, care ti se potrivesc foarte bine corpului tau. Incearca sa te concentrezi si pe o vestimentatie care iti reprezinta personalitatea, caci cu cat incerci sa pari a fi altcineva, cu atat vei arata mai incomod. 

A te simti confortabil in ceea ce alegi sa porti te poate face sa te simti mai increzatoare si mai relaxata. Imbracamintea confortabila nu trebuie sa insemne intotdeauna pantaloni de trening sau pijamale, ci poate fi si o jacheta eleganta de piele sau o camasa de satin.

  • Accentueaza-ti atuurile

Tendintele se schimba rapid si nu este intotdeauna usor sa stii cum sa le adaptezi pentru formele unice ale corpului. Daca nu stii care este forma corpului tau sau ce haine se potrivesc siluetei tale, da click aici.

Evidentiaza ceea ce iti place cel mai mult la corpul tau si ascunde ceea ce nu vrei sa fie remarcat atat de mult. Cel mai important lucru este sa decizi ce stil se potriveste cel mai bine nu doar pe corpul tau, ci si in raport cu personalitatea ta. Daca esti o persoana relaxata, poti opta pentru un stil mai casual, iar daca iti place sa fii centrul atentiei, un stil trendy ar putea fi cel potrivit pentru tine.

  • Fii originala

Gaseste o modalitate de a fi originala. Indrazneste sa folosesti combinatii mai putin frecvente. Doar asa te vei face observata, fata de toate celelalte persoane care poarta aceasi tinuta la petrecere. Nu e nevoie sa fie cel mai revolutionar aspect, dar detaliile accesoriilor, machiajului si coafura ta vor face diferenta si iti vor transforma tinuta. 

  • Pune eleganta pe primul loc 

Aminteste-ti ca subtilitatile sunt mult mai atractive, deci nu ai nevoie de o fusta mini sau o rochie cu un decolteu adanc si spate deschis pentru a atrage atentia asupra tinutei tale. 

Daca ideea de a purta o rochie nu iti surade, atunci combinatia de pantaloni si camasa este o optiune clasica cu care nu poti da gres niciodata. Pentru a fi mereu in trend, colectia noua de camasi dama de la Atmospherefashion iti sta la dispozitie cu cele mai la moda camasi.

Acestea fiind spuse, daca ai primit o invitatie la un eveniment si nu stii ce sa porti, retine ca cel mai important accesoriu pentru a avea o tinuta de succes este increderea de sine. Daca intri intr-un local cu un zambet mare si cu o energie pozitiva, vei atrage garantat privirile tuturor fara prea mult efort.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe