Investiti in panouri solare pentru a spori valoarea locuintei!

miercuri, 30 iunie 2021

 

Panourile solare sunt o investitite foarte buna pe termen lung, deoarece acestea nu numai ca produc energie si ofera independenta, insa sporesc si valoarea unei locuinte pe piata imobiliara.

In ziua de astazi, oamenii cauta solutii cat mai complete, asta insemnand sa dispuna de cele mai noi electrocasnice si facilitati. Daca locuinta nu vine cu aceste facilitati, atunci proprietarii vor face tot posibilul sa le instaleze.

Un set de panouri solare sunt o investitie foarte buna pentru cei care locuiesc la casa/vila. Aceste panouri, nu numai ca pot produce apa calda si energie electrica, insa imbunatatesc si valoarea si productia per total a locuintei.

Voltech.ro este un furnizor oficial pentru aceste panouri si sisteme fotovoltaice, avand o gama mare de produse cu preturi avantajoase si o echipa de profesionisti gata sa ofere orice fel de informatie clientilor.

Panourile solare ACM la cheie sunt cel mai des achizitionate  e la Voltech.ro deoarece acestea produc apa calda si ajuta la economisirea facturilor, chiar si pe timpul iernii.

Ce stim despre panourile solare?

Exista doua tipuri principale de panouri solare: monocristalin si policristalin. Indiferent pe care dintre ele le alegeti, acestea vor avea un impact asupra aspectului general al sistemului, al costului acestuia, a cantitatii de energie electrica pe care o va produce si a spatiului pe care il va acoperi sistemul.

Panourile monocristaline au o nuanta generala mai intunecata a celulelor si sunt de obicei optiunea mai eficienta. Daca utilizati panourile cu o eficienta mai mare, inseamna ca puteti produce mai multa energie electrica cu mai putine panouri, astfel incat sistemul general sa ocupe mai putin spatiu. Dar, pentru toate avantajele lor, panourile monocristaline sunt adesea optiunea mai scumpa.

Panourile policristaline au o nuanta mai albastra si sunt de obicei mai putin eficiente decat monocristalinele, ceea ce inseamna ca ar mai fi nevoie de cateva panouri pentru a genera aceeasi cantitate de energie electrica. Cu toate acestea, acestea au adesea un pret mai mic si, in ciuda panourilor suplimentare de care veti avea nevoie, va fi probabil optiunea mai ieftina.

Alegerea energiei electrice in favoarea cea a carbunelui sau a gazului aduce multiple beneficii.

A putea extrage energia gratuita de la soare inseamna a plati mai putin sau deloc factura de utilitati. Deoarece energia solara poate fi generata mai ales la mijlocul zilei, aceasta compenseaza in general tarifele maxime de electricitate. Acesta este principalul factor care va va maximiza economiile. Guvernul are politici si ofera stimulente proprietarilor de case care opteaza pentru utilizarea energiei regenerabile. De asemenea, este probabil sa primiti o factura de credit pentru excesul de energie generata.

Panourile solare folosesc energia solara pentru a genera energie regenerabila gratuita pentru proprietarii de sisteme solare rezidentiale. Prin urmare, investind intr-un sistem fotovoltaic solar, sunteti capabil sa valorificati cea mai abundenta energie disponibila in natura- energia soarelui, care este complet gratuita pentru toata lumea. Soarele este cea mai generoasa sursa de energie de pe Pamant. In fiecare ora, radiaza suficienta energie pentru a satisface nevoile de energie ale Pamantului pentru un an intreg. Panourile solare pot produce in continuare energie electrica in zilele in care cerul este acoperit de nori si pot fi in continuare investitii profitabile pentru multi oameni din diverse colturi ale lumii.

La fel ca renovarea locuintelor, panourile solare sunt un fel de upgrade-uri. Deci, achizitionarea unui sistem de energie solara probabil va creste valoarea casei. Evaluatorii iau in considerare din ce in ce mai mult instalatiile solare in timp ce evalueaza locuintele in momentul vanzarii. In zilele noastre, chiar si cumparatorii de case devin mai educati in ceea ce priveste energia solara si cererea de proprietati echipate cu sisteme de panouri solare.

Energia solara are cel mai mic impact negativ asupra mediului in comparatie cu orice alta sursa de energie. In plus, nu produce gaze cu efect de sera si nu polueaza apa. De asemenea, necesita foarte putina apa pentru intretinerea sa, spre deosebire de centralele nucleare. Acest lucru contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Scaderea costului panourilor solare este un exemplu excelent de ce ar trebui sa existe o crestere a utilizarii energiei solare. Electricitatea traditionala se bazeaza in mare masura pe combustibili fosili precum carbunele si gazul natural. Nu numai ca sunt daunatoare pentru mediu, dar sunt si resurse limitate. Acest lucru se traduce printr-o piata volatila, in care preturile la energie se modifica pe tot parcursul anului

Un panou solar fotovoltaic este un panou care capteaza radiatia soarelui pentru a o converti in curent electric, datorita celulelor fotovoltaice.

Deoarece cantitatea de curent produsa depinde de cantitatea de lumina captata de panou, este posibil sa aveti electricitate chiar si cu un nivel scazut de lumina solara.

Instalarea panourilor fotovoltaice acasa va va oferi o serie de avantaje:

Energie gratuita: soarele este disponibil peste tot in Romania, chiar daca cantitatea de soare nu este aceeasi. Utilizarea sa este neimpozitata si nu provoaca poluare.

Reduceri ale facturii de energie: puteti creste dimensiunea instalatiei in functie de nevoile de energie electrica si, astfel, reduceti considerabil costurile de energie electrica.

O investitie pe termen lung: costul de cumparare a panourilor solare scade, costurile de operare si intretinere a panourilor sunt scazute si puteti vinde o parte din energia electrica produsa. Bine gandit, o instalatie fotovoltaica va fi, prin urmare, in mod clar profitabila.

Inainte de a cumpara si de a va sintala panouri fotovoltaice, discutati cu un specialist ce va poate spune ce fel de panouri puteti folosi. Nevoile diferite necesita panouri fotovoltaice diferite. Alegeti magazinul online votech.ro pentru a va procura cele mai bune panouri fotovoltaice.

DJI_0101-1

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe