Fostul prefect Anuta Handolescu il readuce rapid cu picioarele pe pamant pe viceprimarul liberal cu scoala la bariera

sâmbătă, 26 iunie 2021

 

Viceprimarul liberal Pirvulescu da din nou cu bata in balta! Intr-o postare pe pagina de facebook isi umfla muschii cocoseste:

Suntem în grafic cu aducerea terenurilor în patrimoniului Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Programul nostru de dezvoltare este unul foarte ambițios, dar absolut necesar comunității noastre. Sunt absolut sigur că vom reuși ceea ce ne-am propus, indiferent de numărul de piedici care ne vor fi puse.
Primul comentariu este al fostului prefect al judetului Valcea, Anuta Handolescu, care il readuce rapid cu picioarele pe pamant pe viceprimarul cu scoala la bariera:

Anuta Handolescu

1. Nu se fac adrese pt asa ceva ! Este nevoie de Proiect de Hotarare de Guvern si Nota de Fundamentare care se semneaza de Primar, Presedinte CJ si Prefect !
2.Adresa semnata de viceprimar este fara valoare juridica-reprezentantul legal al UAT este Primarul !
Pe acelasi subiect mai cititi:

VIRGIL PÎRVULESCU, UN AGRAMAT CARE VREA SĂ FIE ȘEF ÎNTR-UN ORAȘ CU TRADIȚIE ARTISTICĂ ȘI SCRIITORICEASCĂ

  • Written by Criterii

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_dancila_1.jpg

Am primit de la un destinatar necunoscut fotografia unui document oficial semnat de viceprimarul liberal al Râmnicului Virgil Pîrvulescu, precum și un comentariu profesionist cu privire la greșelile gramaticale din respectivul text.

Sunt multe, foarte multe asemenea greșeli, dar la ce să te aștepți de la cineva care are pe foaia matricolă de la facultate foarte multe note de 5 și 6 ?

Un student de 5 și 6 este mai întotdeauna agramat, unii sunt chiar în pragul analfabetismului funcțional.

Iată cum scrie dl Virgil Pârvulescu, cel care dorește să conducă municipiul Rm. Vâlcea, unul dintre cele mai culturale orașe din țară, cu o bogată tradiție artistică și scriitoricească.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_agramat_1.jpg

”Deci Pîrvulescu a scris o adresă prin care îi cere prim-ministrului Cîţu terenurile de la Vlădeşti (că pe cele de la Oltchim s-a oferit să le cumpere – da’ nu se ştie cu ce bani). Acum, e bine că a făcut şi adresa asta, doar că, de dragul imaginii municipiului, ar fi de preferat ca în documentele emise cu antetul Primăriei să facă, pe viitor, ceva mai puţine greşeli de ortografie. Adică nu se pune virgulă între subiect şi predicat, nu se pune virgulă înainte de ”şi”, corect este ”unul dintre (nu ”unul din”) principalele motive”, ”Statul Român – reprezentat (nu ”reprezentată”) de Ministerul Finanţelor”, nu se pun semne de exclamare la capătul fiecărui paragraf şi nu e chiar o dovadă de inteligenţă să scrii greşit tocmai titulatura celui căreia te adresezi: se scrie prim-ministru, eventual Prim-ministru (adică cu cratimă), nu ”Prim Ministru” şi, mai ales, nu ”PrimMinistru”.

În rest, să sperăm că premierul Florin Cîţu nu e foarte atent la aspectele acestea (care ţin, mai degrabă, de un bun-simţ elementar) şi va da curs solicitării, oricât de agramată a ieşit”.

Nu am alte comentarii decât că m-am săturat de ifosele de salvator al Râmnicului pe care și le dă dl Virgil Pîrvulescu, absolvent cu note mici la ”Brâncoveanu” și individ incapabil să redacteze ca lumea o adresă oficială.

Îmi e mie jenă de jena lui.

(Click pe poză !)

Gheorghe Smeoreanu

204959882_328239065348259_2572527695758090924_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe