Decorațiuni moderne ce transformă casa ta într-un spațiu special!

miercuri, 30 iunie 2021

 

Fie că te muți într-o casă nouă, fie că doar îți reamenajezi spațiul, decorațiunile pe care le vei folosi joacă un rol foarte important în aspectul locuinței tale. De cele mai multe ori, acestea pot schimba foarte mult un spațiu anost într-unul cu adevărat special, dacă folosești combinațiile cele mai potrivite și îți lași imaginația să lucreze. Descoperă, în continuare, ce fel de ornamente și obiecte decorative poți alege pentru a transforma locul în care stai într-unul modern!

  1. Măsuță de cafea modernă

Îmbină utilul cu plăcutul, alegând o măsuță de cafea elegantă și de dimensiuni potrivite pentru spațiul decorat. Pentru un aspect modern, poți opta pentru o masuță de cafea din marmură sau sticlă, iar pentru un aspect rustic, alege o masuță de cafea din lemn masiv de tec, într-o formă neregulată.

2. Vază de flori elegantă

O vază de flori poate fi elementul decorativ perfect pentru dormitor sau living. Alege o vază de flori, de dimensiuni mai mari, din ceramică sau metal, pentru un aspect inedit al livingului. De asemenea, poți alege o vază de sticlă pentru dormitor, în care să adaugi florile preferate, pentru o stare generală de bine.

3. Decorațiuni de perete

Sunt o mulțime de decorațiuni de perete ce pot fi integrate cu ușurință într-o cameră și oferă un design armonios. De la oglinzi, tablouri cu elemente din natură, ceasuri, până la decorațiuni metalice, rafturi și tablouri canvas. Spre exemplu, un tablou canvas motivațional, poziționat în living, dormitor sau chiar bucătărie, este decorațiunea perfectă pentru o doză de optimism și un design atractiv.

4. Corpuri de iluminat potrivite.

Corpurile de iluminat sunt elementele decorative ce atrag atenția și contribuie semnificativ la designul unei camere. În living poți adăuga o plafonieră sau un candelabru pentru un aspect deosebit, iar în dormitor sau bucătărie poți alege să adaugi un lampadar sau o lustră în nuanțe potrivite spațiului decorat.

Așadar, personalizează-ți locuința prin decorațiuni simple și totodată elegante. Poți face asta prin elemente decorative de perete, o vază de flori modernă, o măsuță de cafea potrivită sau corpuri de iluminat inedite.

Sursă foto: Pinterest.com

 

doitaniway

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe