Cum să alegi un ceas de bărbați Seiko?

vineri, 4 iunie 2021

Ești în căutarea unui ceas care să îți însoțească zi de zi ținutele sau ai nevoie de un ceas pentru o ocazie mai specială?

Ai citit mai multe informații într-o revistă despre ceasuri și ai decis să alegi un ceas japonez. Chiar dacă Elveția este pe primul loc atunci când vine vorba de ceasuri, și Japonia este un actor destul de important în această industrie. Japonezii au adoptat inovația tehnologică pentru a produce cele mai funcționale ceasuri. Mărci precum Citizen, Seiko, Orient și G-Shock se numără printre cele mai populare ceasuri.

Dacă din toate mărcile de ceasuri japoneze ai optat pentru Seiko, în cele ce urmează îți vom spune cum poți alege un ceas de bărbați Seiko. Pentru a alege cel mai bun ceas Seiko trebuie, întâi și întâi, să cunoști toate caracteristicile unui astfel de produs. Și acestea nu sunt puține.

Te poți lăsa tentat de colecția de ceasuri Seiko pentru bărbați Seiko Astron. Această colecție este fără îndoială una din cele mai frumoase propuse de marca japoneză. Datorită sistemului GPS Solar, ceasul se va actualiza de unul singur, în funcție de poziția geografică în care te afli. Nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la decalajul orar, ceasul tău Seiko se ocupă de acest lucru în locul tău.

Colecția Seiko Kinetic este în egală măsură o gamă de ceasuri pentru bărbat deosebit de apreciată. Mișcarea sa ultra precisă generează automat propria sa energie. Este un ceas ecologic cu alte cuvinte. Energia care este creată prin mișcarea de balans este stocată pentru a fi reutilizată ulterior.

Dacă ești genul de bărbat modern căruia îi place să aibă tot ce este mai nou pe piață în materie de tehnologie atunci un ceas din cele două colecții menționate mai sus este ideal pentru tine. Dacă ești genul clasic, există numeroase modele de ceasuri Seiko și pentru tine. Colecția Seiko de ceasuri automate este alcătuită din ceasuri clasice însă pline de farmec.

Pentru pasionații de scufundări Seiko a gândit o colecție de ceasuri speciale. Etanșeitatea de 200 de metri (200 ATM) îți garantează ieșiri magnifice pe mare. Colecția Seiko este compusă din numeroase alte modele de ceasuri precum Seiko Chonograph, colecția Seiko 5 sport, Velatura, Sportura.

Despre marca Seiko

Istoria mărcii Seiko începe în anul 1881 atunci când Kintaro Hattori deschide un atelier modest în care își oferă serviciile de reparare a ceasurilor. Atelierul este amplasat în inima orașului Tokyo. După realizarea primului ceas mecanic în anul 1895, casa Seiko nu a încetat să își depășească limitele în materie de inovație având drept principal obiectiv acela de a concura cu cele mai prestigioase mărci elvețiene de ceasuri. Cel mai cunoscut ceas Seiko este fără îndoială Astron din 1969 deoarece era primul ceas cu brățară quartz din lume.

Fabricantul japonez a explorat quartz-ul, a inventat ceasurile cu mecanism Kinetic și a produs ceasuri în masă fără să facă vreun compromis în privința calității. Pe scurt, Seiko este o marcă care a reușit să propună modele de ceasuri fiabile, de o precizie extraordinară, la prețuri rezonabile.

Sursa de imagine:
Armen Khachatryan / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe