|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Boala de care suferea mama premierului Florin Cîţu. Secrete despre familie 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_citu_reclamat_1

De ce a murit, de fapt, mama premierului Florin Cîțu. De ce suferea Elena Cîțu
Boala de care suferea mama premierului Florin Cîţu. Secrete despre familie au fost dezvăluite chiar de şeful Guvernului.

Mama premierului Florin Cîțu, Elena Cîțu a decedat vineri. Premierul și-a anulat tot programul pentru ziua de sâmbătă grăbindu-se să ajungă în București imediat ce a privit vestea tragica – scrie impact.ro

Mama lui Florin Citu a fost rapusa de o boala teribila
Elena Cîțu ar fi suferit de cancer
Acum s-a aflat că mama premierului, Elena Cîțu, ar fi suferit de cancer pulmonar, boală cu care s-a luptat în ulima perioadă, în liniște, astfel că nimeni nu a știut prin ce suferință trece familia.

Florin Cîțu a fost nevoit să stea departe de familie în toată această perioadă grea din cauza funcției pe care o are, motiv pentru care nu și-ar fi dorit ca acesta să devină premier în această perioadă.

Părinții se plângeau că îl văd prea puțin pe premier
Vasile Cîțu, tatăl premierului, spunea la un momendat că el și soția sa îl văd foarte puțin pe Florin Cîțu. În plus, el povestea că mereu când ajunge acasă, premierul plimbă câinele prin pădure însă nu la fel de mult cum o făcea pe vremea când nu era premier, din cauza multitudinii de responsabilități pe care le are.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E şi aşa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilităţi (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ţine la locurile astea”, mărturisea Vasile Cîţu.

Leave a Response