|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Anunt privind vanzarea prin licitatie publica cu strigare a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in municipiul Slatina, judetul Olt, proprietatea CET GOVORA SA 

cet_govora_orizontal

Anunt privind vanzarea prin licitatie publica cu strigare
a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in
municipiul Slatina, judetul Olt,
proprietatea CET GOVORA SA

Euro Insol SPRL, administrator judiciar al CET GOVORA S.A., organizeaza in data de 08.06.2021, ora 11:30, la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea, licitatie publica, cu strigare, a proprietatilor imobiliare – terenuri de tip industrial situate in municipiul Slatina, judetul Olt, in suprfata totala de 489.877 mp, pornind de la valoarea de piata stabilita in raportul de evaluare, respectiv 1.808.662 euro.

Descrierea detaliata a activelor ce cuprinde principalele caracteristici, poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu si office@cetgovora.ro.

Participarea la licitatie este conditionata de achizitionarea caietelului de sarcini. Caietul de sarcini privind conditiile de participare la licitatie poate fi achizitionat de la sediul CET GOVORA S.A. din Municipiul Ramnicu Valcea, str. Industriilor nr. 1, judetul Valcea dupa plata sumei de 1.500 lei, exclusiv TVA in contul Cet Govora S.A deschis la Alpha Bank Romania S.A.– Sucursala Ramnicu Valcea, respectiv RO93BUCU1781215948545RON.

Prezentarea CET Govora S.A. poate fi consultata pe site-ul Euro Insol www.euroinsol.eu, pe site-ul CET Govora S.A. www.cetgovora.ro sau poate fi comunicata ofertantilor in urma unei solicitari formulate pe adresa de e-mail: office@euroinsol.eu.
Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la telefoanele: 021/3354509 si 0724.232.957.

Leave a Response