Virgil Pîrvulescu, simptome de multipla personalitate. Cei trei Virgili, daunatori pentru Ramnicu Valcea

vineri, 7 mai 2021

Observ cu îngrijorare că simptomele de multiplă personalitate, de care viceprimarul Virgil Pîrvulescu a dovedit – în destul de multe rânduri – că suferă, au revenit. Mai nou, acesta se pronunţă pe contul său de Facebook (nu e foarte clar în ce calitate), împotriva ideii de taxare a locurilor de parcare – considerând-o ”excesivă” şi o ”măsură pompieristică” - după ce, în urmă cu doar trei săptămâni, la şedinţa de Consiliu Local din 22 aprilie, ridica voios mâna, unanim cu întreaga ”Alianţă”, în favoarea HCL nr. 65.

În ultima sa postare, întărită de prestaţia unei televiziuni locale care îi ridică, docilă, mingea la fileu, personalitatea de ”politician” a lui Virgil Pîrvulescu iese la suprafaţă şi retrăieşte clipele de măreţie din campania electorală de anul trecut, ba propunând investiţii deja aflate în proiect (parcări de tip park&ride), ba băsmuind lucruri de-a dreptul imposibile.

Îi anunţ pe cei trei Virgili Pîrvulescu – politicianul, consilierul semi-lider al ”Alianţei” pentru Râmnic şi viceprimarul PNL – că jocul acesta la mai multe capete, doar de dragul atragerii simpatiei unor râmniceni nu foarte bine informaţi, este unul dăunător în primul rând pentru comunitatea locală, care nu mai poate discerne adevărul în mulţimea de aiureli frumos împachetate, şi în al doilea rând pentru credibilitatea instituţiei de la care, cel puțin pentru o vreme, încasează salariul în fiecare lună.

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe