Vehicularea de informații neadevărate nu schimba cu nimic profesionalismul companiei Chimcomplex

marți, 11 mai 2021

 

Compania a primit din partea Inspectoratului Teritorial de Muncă Bacău (ITM) două rapoarte de constatare. Primul, pe 16 martie, în care după analiza documentelor și faptelor s-a confirmat că reglementările de dreptul muncii au fost respectate de către companie și nu a fost dată nicio sancțiune ci doar recomandări de îmbunătățire a procedurilor interne.

Al doilea raport întocmit de ITM și transmis pe 10 mai 2021 face referiri la acțiuni de siguranță și securitatea în muncă fără conexiune la ceea ce a condus la decesul angajaților. Recomandările și avetismentele ITM vor fi luate în calcul pentru revizuirea procedurilor interne. ITM a stabilit o amendă de 8.000 de lei care face însă referire la instruirea insuficientă a angajaților pentru utilizarea unui rotopercutor și a unui polizor. Referință considerate de companie fără temei, angajații erau supracalificați pentru munca cu acest tip de unelte.

Informațiile care au apărut în presă deturnează atenția publică de la gravitatea faptelor comise de criminal.

La fel ca și până acum compania rămâne deschisă să răspundă la solicitările de clarificare, deoarece își dorește dreptate pentru pierderea vieților angajaților săi.

SC CHIMCOMPLEX SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe