Ținute urbane cu hanorace pentru femei! Descoperă câteva combinaţii geniale

miercuri, 5 mai 2021

Oricât de multă plăcere ţi-ar face să te îmbraci elegant sau în ţinute sofisticate, pentru care ai petrecut destul de mult timp în faţă dulapului şi a oglinzii, la finalul zilei, niciuna dintre ele nu se poate compara cu confortul şi utilitatea oferită de hanorace.

Sunt uşor de asortat şi sunt perfecte atât pentru a fi purtate în casă, cât şi pentru zilele răcoroase în care ai nevoie de o ţinută rapidă şi practică. Din acest motiv, fiecare dintre noi are deja măcar unul în garderoba sa şi, dacă nu, chiar ar trebui să le acorde o şansă.

Fie că vorbim despre hanorace pentru femei sau cele pentru bărbaţi, confortul oferit este acelaşi şi designul destul de asemănător, deci, cu puţin noroc în ceea ce priveşte mărimile sau gusturile, ar putea fi una dintre singurele piese vestimentare pe care chiar o poţi împărţi cu partenerul tău (şi un pretext pentru a nu se supăra că ai cumpărat atât de multe).

Combină cu stil hanoracele pentru o ţinută urbană

Pentru început, ar trebui menţionat că există mai multe modele de hanorace şi că deşi toate sunt comode, nu toate îţi vor avantaja corpul la fel. În ceea ce priveşte dimensiunile acestea pot fi scurte (până la talie), medii (la nivelul şoldurilor) sau lungi, de tip oversized sau cu o potrivire mai strâmtă, uşor lejeră. Pot dispune de fermoare şi buzunare sau glugă şi pot fi concepute din diferite tipuri de material (bumbac, poliester, elastan, pluş, etc.).

Cea mai clasică ţinută urbană, perfectă atât pentru o plimbare relaxantă, cât şi pentru o zi foarte activă, este compusă dintr-un hanorac simplu sau cu glugă, fără fermoar, şi blugii sau pantalonii preferaţi, la pachet cu nişte adidaşi sau ghete comode.

Pentru momentele când vrei să fii cât mai protejată de frig, dar şi să te bucuri de libertate de mişcare, alege un hanorac din material pluşat, cu sau fără fermoar, un tricou şi asortează-l cu pantaloni de trening femei lejeri.

Atunci când îţi doreşti să ai un look puţin mai diferit sau feminin, poţi opta fie pentru hanoracele pe corp, fie pentru cele cu detalii pentru pamblici sau imprimeuri. Alege o pereche de blugi clasici, albaştri sau negri, pentru o ţinută care pare „lipsită de efort”, sau nişte pantaloni în tonuri similare hanoracului, dacă vrei să pară că eşti o adevărată fashionista, care acordă atenţie hainelor până la ultimul detaliu.

Sursa de imagine:
popcorner / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe