Sparle si soparle, 20.05.2021

miercuri, 19 mai 2021
  • Veste extrem de proastă pentru locuitorii Râmnicului: consilierul local liberal Grig Crăciunescu a fost reales pentru alte trei luni în calitatea de președinte de ședință al Consiliului local al municipiului Râmnicu Vâlcea la întrunirea din 18 mai, fapt ce va conduce din nou la HAOS în urbea de la poalele Dealului Capela. Propunem „alianței toxice” PNL-USR ca să îl voteze pe susnumitul în calitate de președinte de ședință până în... anul 2036, la fel ca amicul din Est, Vladimir „Ilici” Putin. Revenind la ședința consiliului local, mai spunem că „mașina de vot” liberală a respins fără alte explicații proiectele de hotărâri privind declanşarea procedurii de selecţie pentru posturile de administratori la societatea ETA SA, precum și declanşarea procedurii de selecţie pentru posturile de administratori la societatea PIEŢE PREST SA.

 

  • Dupa ce conducerea Apavil a fost injurata ca la usa cortului intr-o publicatie locala, intr-o adevarata campanie de denigrare, pe site-ul public de achizitii electronice a aparut un anunt interesant de atribuire a unui contract de publicare anunturi, beneficiar - aceeasi publicatie (iar pentru ca la Apavil sunt agreate injuraturile si, iata, chiar sustinute financiar – contractul are valoare dubla fata de alte contracte identice cu presa locala). Probabil ca, peste noapte, negrul a devenit alb, iar directorul de la Apavil a devenit cel mai frumos, cel mai destept! Penibili! Si unii si altii! Iata ca functioneaza reteta Horezu cu hotii care striga hotii!

 

  • Consilierii locali PSD ai orașului Berbești, mulțumesc Consiliului Județean Vâlcea, domnului președinte Constantin Rădulescu pentru faptul că a început asfaltarea drumului județean care trece prin oraș, în ciuda faptului că toată conducerea primăriei de ani de zile este liberală. Locuitorii din Berbești așteaptă mai multe fonduri de la Guvernul României, condus de premierul vâlcean Florin Vasile Câțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe