Sparle si soparle, 17.05.2021

luni, 17 mai 2021
  • Din pură „gargară electorală”, viceprimarul Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, a anunțat pe facebook „selecția” candidaților pentru postul de consilier personal, dar totul a fost regizat doar pentru a-i mai aduce ceva voturi ipochimenului. Nici nu avea cum altfel, pentru că postul în cauză a fost demult antamat unui „cățeluș” al deputatului Buican, întrucât cei 7 tineri care au venit în biroul lui Pîrvulescu au fost serviți cu o cafea, au fost pozați, apoi au fost... trimiși acasă. Apropos, stăm și ne întrebăm dacă în cele 6 luni de când este viceprimar, Virgil Pîrvulescu a ieșit vreodată pe teren pentru a cunoaște problemele reale ale orașului și dacă a stat de vorbă cu râmnicenii, în schimbul salariului de 164 milioane de lei vechi pe care îl încasează lunar???

 

  • Fostul primar din Scundu, Dumitru Blejan, a susținut că îi va face plângere penală prefectului Sebastian Fârtat în contextul în care Guvernul a aprobat organizarea de alegeri anticipate în comuna Scundu în data de 20 iunie 2021: „Există un proces pe rol, iar în data de 14 mai 2021 a fost programat cel de-al doilea termen. Prin avocatul meu, am informat atât Autoritatea Electorală cât și Instituția Prefectului Vâlcea. Din câte știu eu, legea din această țară interzice organizarea unui astfel de scrutin până la o decizie finală, iar noi suntem încă în plin proces. Dacă se va ajunge la alegeri, anunț public că-i fac plângere penală prefectului pentru abuz în serviciu și știu un caz care s-a lăsat chiar cu pușcărie pentru o astfel de infracțiune”.

 

  • Primăria Râmnicului a mai făcut încă un pas în sprijinirea campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, lansând un clip de promovare ce are ca protagonişti personalităţi importante la nivel local reprezentând domenii diferite de activitate. Clipul cu durata de aproximativ 1 minut va fi disponibil pe contul oficial de facebook al Primăriei municipiului, va fi pus la dispoziţia mass-media, dar va rula în regim permanent şi pe ecranele amplasate în pasajul pietonal subteran Cozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe