Sparle si soparle, 10.05.2021

duminică, 9 mai 2021
  • Profitând de faptul că au majoritate în Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, liberalii lui Buican și ai lui Virgil Pîrvulescu au numit 5 membri de partid in consiliul de administrație al SC Piețe Prest SA. Este vorba de Carianopol Viorica, Mortoiu Elena Cristiana, Stănică Raluca Maria, Șerban Radu și Ungureanu Gabriela. Nici măcar actuala directoare a societății Adriana Popescu nu a fost aleasă în noul consiliu de administrație de către „alianța toxică” PNL-USR.... Acționarul unic al SC Piețe Prest SA a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor la societate, care a avut loc în data de 4 mai 2021, la sediul societăţii, pentru numirea administratorilor provizorii la această societate, până la finalizarea procedurii de selecţie a administratorilor, dar nu mai mult de 4 luni, așa cum prevede Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

 

  • Zilele trecute, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele pentru eliberarea din funcţie a 3 magistraţi din județul Vâlcea, ca urmare a pensionării. Astfel, şeful statului a semnat următoarele decrete: decret privind eliberarea din funcţia de judecător a domnului Dănuţ Mitră, delegat în funcţia de preşedinte la Secţiei penale din cadrul Tribunalului Vâlcea; decret privind eliberarea din funcția de judecător a doamnei Violeta Fulga, președintele Secției pentru cauze civile a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea; decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a doamnei Daniela Lupu, delegată în funcția de procuror la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul teritorial Pitești, începând cu data de 10 mai 2021.

 

  • Președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, aduce noi critici actualei guvernări: „Doamne, cât de rău îmi pare că am avut dreptate. Zero absorbție în acest an în România pe exercițiul financiar 2021-2027. Și pentru că au întârziat atât de mult cu aprobarea PNRR, în acest an banii acordați României pe acest mecanism vor fi doar pe hârtie. Zero - acesta e rezultatul aroganței acestei coaliții liberale și acoliții lor. Pentru administrația publică e tragic vor suferi toate localitățile pentru că PNL și gașca execută țara!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe