|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

Sepsi a pierdut șansa de a ocupa locul trei în clasamentul Ligii 1 în urma meciului cu Academica Clinceni. Scorul final Academica Clinceni – Sepsi Sfântul Gheorghe 2-1 

Picture1

 

Sepsi Sfântul Gheorghe a ratat șansa de a ocupa locul trei în clasamentul din Liga 1 în penultima etapă din play-off, locul este ocupat la diferență de trei puncte de Universitatea Craiova care a caștigat meciul cu FCSB.

Sepsi Sfântu Gheorghe a  venit la Călărași cu gândul la victoria care să o apropie de obiectivul locului 3.

Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe a început foarte bine partida și a deschis scorul în minutul 13, după o frumoasă lovitură de cap a lui Aganovic. Echipa a avut în prima repriză o posesie a mai mare decât a adversarei, de 56%.

Academica Clinceni a obținut un succes important, în penultima etapă din play-off, deși a fost condusă. După golul rapid dat de Aganovic, echipa nu a clacat, iar în minutul 15 au egalat prin Cristi Tănase, care a marcat primul gol a sezonului. Fostul căpitan al celor de la FCSB a surprins întreaga asistență pentru că a marcat golul egalizator tot cu capul ca adversaul sau.

Academica a reușit să se impună în minutul 54 în urma unui gol splendid marcat de bulgarul  Tsvetelin Chunchukov, șutul a fost imparabil, direct în vinclu, din afara careului.. Acesta  a fost ajutat să marcheze acest gol de compatriotul Asen Chandarov care a recuperat o minge în treimea adversă a recuperat o minge în treimea adversă. Însă și toată echipa a avut o prestație mai buna în cea de-a doua repriză.

În ceea ce privește cotele acestui meci, cota la pariurile sportive online pentru victoria celor de la Academica Clinceni a fost 6.00. Sepsi era vazută ca favorită de casele de pariuri online. Pentru a paria și putea alege cea mai buna casa de pariuri online Betromania este unul dintre cele mai bune site-uri pentru pariurile sportive online.

Elevii lui Ilie Poenaru fac o nouă victimă în play-off, după ce le-au scos pe Craiova și FCSB din lupta la titlu.

Academica Clinceni câștigă al doilea meci consecutiv în play-off și urcă peste FC Botoșani, până pe locul 5. În ultima rundă, ilfovenii înfruntă Craiova, iar moldovenii se deplasează la Sf. Gheorghe.

 

 

Leave a Response