SC Ciech Soda România SA își va diminua capitalul social, până la nivelul de 22,8 milioane de euro

luni, 17 mai 2021

 

Consiliul de Administraţie al SC Ciech Soda România SA a decis convocarea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor pentru data de 24 mai 2021, la sediul societăţii din Râmnicu Vâlcea, cu următoarea ordine de zi: aprobarea reducerii capitalului social al SC Ciech Soda România SA, cu suma de 87,66 milioane de lei, de la valoarea de 199,24 milioane de lei, înregistrată la data adoptării hotărârii, la valoarea de 111,57 milioane de lei (22,8 milioane euro), prin reducerea valorii nominale a acţiunilor, de la valoarea de 0,25 lei/acţiune, la valoarea de 0,14 lei/acţiune, urmată de restituirea către acţionari a unei cote-părţi din aporturi, proporţional cu cota de participare la capitalul social al societăţii - la data de referinţă pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele hotărârii - şi calculată egal pentru fiecare acţiune, în temeiul art. 207 alin. (2) litera b) din Legea societăţilor nr. 31/1990; aprobarea restituirii către acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor SC Ciech Soda România SA - la data de referinţă pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele hotărârii - a cotei-părţi din aporturi reprezentată de suma de 0,11 lei pentru fiecare acţiune deţinută; aprobarea producerii efectelor reducerii capitalului social subscris după expirarea termenului de două luni de la data publicării hotărârii AGEA în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, sub rezerva îndeplinirii tuturor condiţiilor prevăzute de art. 208 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile; aprobarea datei de 10 iunie 2021 ca dată de referinţă pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se vor răsfrânge efectele hotărârii, în conformitate cu prevederile art. 20.4 din actul constitutiv al SC Ciech Soda România SA; aprobarea datei de 1 octombrie 2021 ca dată de începere a plăţilor către acţionari a sumelor rezultate din reducerea capitalului social, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “SC Ciech Soda România SA își va diminua capitalul social, până la nivelul de 22,8 milioane de euro”

  1. Polonezii care au venit calarind un cal alb si promitind buna stare ramnicenilor au pus de un mare dezastru la Cicch soda pentru ca s-au bazat pe potloage si gloabe care abia stiau sa ingaome doua cuvinte sau proveneau din strungari si lingai care stiau sa pupe cururile betivanilor trimisi in Ramnic de statul polonez , nu de vreu cotetar.
    “Perla coroanei” atit de trimbitata de gogosarul betivan – plecat intre timp la belzebut pentru dezastru facut – a fost de fapt o coroana de scaieti ofiliti.
    Care sa fi fost gindirea statului polonez atunci cind a trimis un betivan si curvar notoriu la aceasta firma numai ei stiu dar este clar ca nu gindul la performante i-a indemnat la aceasta numire.
    Gasind in Ramnic gasca potrivita si paharnici priceputi atunci a inceput dezastrul. Polonia a contribuit cu acest specimen cu gindire si educatie nazista iar Romania a pus restul , adica pupincuristii , jegurile , potinteii , executantii si napircile slugarnice si executante.
    Dracul ii va lua pe toti , in cel mai scurt timp si il vor urma pe traducatorul polonez si gogosarul petru dar sip e ceilalti nesimtiti.
    Cum sa gindesti , numai , sa faci rau tuturor celor care nu erau dispusi sa fure pentru jegurile poloneze , pentru a-si umfla ei gusile si burtile?
    Matracucile sefa de colectiv , leana , danele putanele si actuala artista de la Buftea – plecata pentru a-si pierde urma - vor plati si ele cu virf si indesat dar nu inainte de a trece prin furcile caudine ale lui scaraoski.
    Daca polacii de la Cicch soda dau banii proveniti din devalorizarea actiunilor , ar fi cazul ca si gheorghe sindicalistul sa restituie salariatilor cei 5 milioane de lei ramasi in contul sindicatului , bani proveniti din cotizatii si pentru care – salariati - liderul lingau si pupincurist nu a facut mai nimic.
    Vor veni vremuri grele si tulburi pentru toate aceste jeguri pentru ca , un rau facut ramine facut.
    Vremea si timpul va hotari care merge la cazanul cu smoala dupa gogosarul petru. Dar nu Sfintul Petru.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe