Rotary Club Râmnicu Vâlcea- 25 de ani de activitate în slujba comunității

luni, 31 mai 2021

Comunicat de presă

Rotary Club Râmnicu Vâlcea- 25 de ani de activitate în slujba comunității

 

Împreună  cu prietenii, colaboratorii și beneficiari ai proiectelor sale, Rotary Club Râmnicu  Vâlcea a aniversat vineri, 28 mai, 25 de ani de la cartare.

Alături de președintele în exercițiu, Marian Mitră și de președintele ales pentru anul rotarian 2021-2022, Liliana Blidaru au participat: Fredi Calinoiu, guvernatorul Districtului 2241  România-Republica Moldova, în anul rotarian 2020-2021, Constantin Rădulescu,  președintele Consiliului Județean Vâlcea, Mircia Gutău,  primarul municipiului Râmnicu Vâlcea și Marius Lumineanu , managerul Spitalului de Pneumoftiziologie " Constantin Anastasatu ", Mihăiești.

Timp de 25 de ani, respectând deviza "A SERVI MAI PRESUS DE TINE ÎNSUȚI ", rotarienii vâlceni  au identificat nevoile comunității și au relizat sute de proiecte în educație,  cultură,  sănătate  și în domeniul social. O parte din aceste proiecte au fost amintite în timpul festivității aniversare. De asemenea s-au primit mesajele de la cluburi prietene din străinătate și din  țară.

Guvernatorul, Fredi Calinoiu a apreciat activitatea și numeroasele proiecte ale Rotary Club Râmnicu Vâlcea, evidențiind faptul că,  în ultimul an, marcat de pandemie , eforturile clubului au fost îndreptate, cu predilecție în realizarea unor proiecte pentru sănătate, care au identificat și acoperit nevoi reale ale pacienților și ale cadrelor medicale.

În semn de recunoaștere a implicării și responsabilității sociale, guvernatorul Fredi Calinoiu a acordat distincția "Paul Harris  Fellow", lui Marian Mitră, președinte Rotary Club Rm Vâlcea 2020-2021. În cadrul ceremoniei au mai primit această distincție: Anișoara Antonescu, Dan Dragomir, Ioan Dan Fiera, Ioan Dorel Constantinescu, Floriana Marin Vlădulescu. Distincția reprezintă o recunoaștere internațională  a implicării și responsabilității sociale a rotarienilor.

Festivitatea dedicată  aniversarii a 25 de ani de la Cartarea Rotary Club Râmnicu Vâlcea s-a ridicat prin  organizare și prin emoțiile transmise, la înălțimea unui club care, prin tot ce face își onorează  menirea.

 

LA MULȚI ANI ROTARY CLUB RÂMNUCU VÂLCEA!

 

Marian Mitră

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2020-2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe