Părinții din Vâlcea cărora le-a murit băiețelul în accident în Vinerea Mare își pierduseră și fata de 15 ani, acum un an

marți, 4 mai 2021

Drama unei familii din comuna vâlceană Oteșani e fără sfârșit. Acum un an, fata lor de 15 ani a fost găsită fără viață într-o pădure, iar în urmă cu câteva zile, chiar în Vinerea Mare, băiețelul lor de 4 ani a murit, fiind victimă a unui accident, scrie Adevărul. Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii într-un singur an. Fata cea mare, Denisa, a fost găsită spânzurată într-o pădure, pe 15 mai 2020, iar fiul cel mic, de doar 4 ani, a murit în Vinerea Mare, victimă a unui accident de circulație.

Accidentul s-a petrecut la km 101, pe DN 65 C, unde băiețelul de 4 ani și mama lui au fost acroşaţi de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani din Râmnicu Vâlcea. Grav accidentat, dar conştient, micuţul a fost transportat de urgenţă la spital. Din păcate, după mai bine de o oră, acesta a decedat. În accidentul din Vinerea Mare a murit băiețelul de 4 ani al familiei Unchiașu. Denisa a dispărut de acasă și după o săptămână a fost găsită moartă În urmă cu un an, tatăl Denisei Georgiana Unchiașu a semnala dispariția fiicei sale de doar 15 ani. Fata plecase pe 9 mai și după două zile tatăl a sunat la Poliție. Căutată zile în șir, adolescenta avea să fie descoperită spânzurată de un copac într-o pădure de pe dealurile de lângă Oteșani. Moartea fetei e încă învăluită în mister. Ea a plecat de acasă sub pretextul că se duce să-și cumpere o înghețată, dar nu s-a mai întors. Fotografia făcută publică de Poliție după dispariția Denisei Vecina sa, o altă adolescentă cu care învăţa la aceeaşi şcoală, Liceul Constantin Brâncoveanu din Horezu, i-a propus să meargă împreună cu prietenul ei şi un alt amic, în islaz, să se distreze. Se pare că acolo fata a băut, a fumat și a făcut striptease prin trapa unei mașini. Apoi a plecat cu un al treilea bărbat, de 40 de ani. Din acel moment a dispărut. Cel cu care a plecat a declarat ulterior că după ce s-au plimbat o oră cu mașina a lăsat-o pe fată în apropierea primelor case din sat. Anchetatorii au stabilit după zeci de ore de audieri și după autopsie că adolescenta s-a sinucis. Denisa avea 15 ani și a fost găsită spânzurată în pădure, lângă sat.

La un an distanță, familia Denisei trece printr-o nou suferință și se pregătește să-și înmormânteze băiețelul de doar 4 ani. Micuțul ar fi sărit în faţa maşinii, iar şoferul de 18 ani, încercând să evite coliziunea a lovit-o şi pe mama acestuia, chiar în fața casei lor. Casa familiei Unchiașu. Foto: Adevărul Trupul neînsufleţit al băiețelului a fost adus acasă sâmbătă, 1 mai. Şi mama lui a suferit o serie de leziuni. S-a externat cu o mână şi un picior în ghips. Copilul va fi înmormântat luni, 3 mai, potrivit apropiaţilor.
Citeşte întreaga ştire: Părinții din Vâlcea cărora le-a murit băiețelul în accident în Vinerea Mare își pierduseră și fata de 15 ani, acum un an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe