Pantaloni de jogging pentru femei - cum să îi porți pentru a arăta elegant?

miercuri, 26 mai 2021

Pantalonii de jogging sunt acele piese din garderobă pe care trebuie să îi le ai. Sunt ușor de asortat la ținute urbane  dar şi la outfituri sportive, îţi oferă libertate de mișcare şi îţi permit să te simți perfect așa cum vrei.

Fără doar şi poate ai certitudinea că te simți perfect îmbrăcată cu ei. Totuşi o pereche de pantaloni de jogging vine şi cu alt avantaj pot da eleganță ţinutelor lejere. Să descoperim cum trebuie selectați pantalonii de trening pentru a beneficia de avantajele legate de confort şi stil.

Alege pantaloni din materiale de calitate

Când vorbim de ținute elegante, primul lucru care ne vine în minte este legat de calitate. Alege pantaloni jogging de calitate, realizaţi din materiale prietenoase cu pielea, cu croi care ți se potrivește perfect şi te pun în valoare. Oferta Bolf este foarte variată, dacă vorbim de calitate şi bun gust. În categoria dedicată poți descoperi pantaloni de trening cu cromatică vibrantă, dar şi modele cu nuanțe neutre ușor de asortat la outfituri elegante. Ai croiuri variate şi soluții diferite pentru fixarea acestora în talie așa ai garanția  că descoperi piese perfect match.

Selectează mărimile care te reprezintă

Știm, când vine vorba de pantaloni de trening, poți să zici că ai un bonus legat de dimensiuni şi mărime. Nu este nici o problemă estetică dacă aceștia sunt puțin mai strâmţi sau mai largi, decât modelele pe care le porți tu de obicei, important este să ai libertatea de mișcare mult dorită.

Alege pantaloni jogging cu design modern

Trebuie să recunoaştem, chiar dacă vorbim de pantaloni cu accente sport evidente, nu înseamnă că modelele selectate trebuie să fie banale. Pentru a beneficia de modelele expresive pe care le adori ai numeroase opțiuni, de la pantalonii bine evidenţiaţi prin manşete late, la cei puși în valoare de buzunare mari, încăpătoare frumos decorate.  În magazinul preferat ai şi numeroase opțiuni pe parte

coloristică. Pantalonii selecţionaţi variază de la nuanțele neutre cu eleganță aparte, la cele vibrante şi modele decorate cu benzi laterale late deosebite.

Cum creezi ținute elegante cu pantaloni jogger

Chiar dacă sunt piese sport autentice, nu înseamnă că nu pot fi elegante. Bazează-te pe combinațiile all white şi all black când vrei să creezi ținute elegante. Combină o geantă de umăr cu detalii metalice şi crezi un outfit urban deosebit.

Dacă iubeşti culorile, nu ezita să te bazezi pe contraste şi accesorii. Aşa poţi să creezi un look inedit puternic. Alege să porţi pantaloni negri, un hanorac roşu cu imprimeu metalizat şi pantofi din piele cu platforma decorați detalii metalice. Asociază o şapcă şi un rucsac din piele şi ai un outfit urban sofisticat cu personalitate.

Pantalonii de trening pot fi soluţiile şi pentru ieşirile liniştite. Selectează pantaloni de catifea dacă îţi doreşti să beneficiezi de un look expresiv cosmopolit. Acest material prin textura speciala este unul care aduce eleganță ţinutelor.

Acestea sunt doar câteva idei de a transforma pantalonii jogger în vedetele ţinutelor relaxante, totuşi nu sunt singurele. Crează outfituri geniale cu personalitate şi bucură-te de energia pe care acestea o conferă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe